Menu

Marketingansvarlig (deltid)

Erfaren marketingprofil søges til at varetage marketingfunktionen for det digitale bureau Kendskab i hjertet af Silkeborg.

Det er fedt at være i Kendskab, fordi vi er en bred vifte af dygtige specialister! Jeg ved ikke alt om digital markedsføring — men Kendskab gør. Der er en stor værdi i, at vi samarbejder på tværs af fagområder og kanaler.

Anders, Kendskaber

Som et led i bureauets vækststrategi etableres en intern marketingstilling, som får ansvaret for at eksekvere strategien på tværs af kanaler. Derfor søger vi en profil, der kan jonglere imellem marketingdiscipliner og skabe helheder, der præsenterer vores bureau overfor nye, potentielle kunder. 

 

For at bestride jobbet, er det vigtigt at du er stærk i skriftlig kommunikation og har erfaring med eksekvering af Inbound Marketing, Marketing Automation og andre redskaber til effektiv B2B markedsføring. Du kommer til at bestride hele processen fra strategisk til udførende niveau i samarbejde med dygtige kolleger.

 

Din uddannelsemæssige baggrund er ikke vigtig. Vi søger den rigtige profil med den rette erfaring og et stort personligt drive.

 

Ansvaret omfatter:

 • Den overordnede markedsføring af Kendskab
 • Udvikling af marketingstrategi, årshjul og content plan, i samarbejde med ledelsen
 • Udformning af content til web, SoMe, E-mail, kampagner og leadgenerering
 • Eksekvering af Inbound Marketing og Marketing Automation, i samarbejde med vores specialister
 • Eksekvering af kampagner og markedsføring på tværs af kanaler i samarbejde med vores specialister
 • Ledelsesrapportering 

 

Om dig:

 • +3 år erfaring fra bureau eller tilsvarende stilling
 • Kommunikativt stærk
 • Struktureret og analytisk
 • Bred viden om digital markedsføring
 • Erfaring med B2B leadgenerering, automation og leadscoring
 • Flair for grafisk arbejde
 • Erfaring med analyser af målgrupper og kunderejser

 

Kendskab tilbyder:

 • Et spændende job med spændende udfordringer 
 • Et team af gode kollegaer 
 • Fleksibilitet og frihed under ansvar 
 • Frokostordning 
 • Et job på deltid med tiltrædelse hurtigst muligt 
 • En lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer

 

Om Kendskab

Kendskab er et digital marketing bureau, bestående af 15 dygtige Kendskabere, som alle er specialister på hver deres område. Vi er ambitiøse og vil være i front indenfor vores felt, og vil du det samme, passer du godt ind i vores team. Hos Kendskab hjælper vi kendte brands, webshops og B2B virksomheder med online vækst via digital strategi, Google Ads, SEO, Facebook, Content, E-mail marketing og andre digitale kanaler som bidrager til forretning for vores kunder.

 

Hvordan du ansøger

Lyder ovenstående som noget for dig og kunne du tænke dig at være en Kendskaber? Så send os en ansøgning og fortæl, hvorfor vi skal møde dig.

Vi indkalder løbende til samtaler og indgår aftaler, når de rigtige praktikanter er fundet, så send hurtigst muligt din ansøgning vedlagt CV og evt. anbefalinger med emnefeltet “Marketingansvarlig” til job@kendskab.dk

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt os på e-mail jakob@kendskab.dk eller på telefon 60 70 49 41.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.