Menu

Piccolo/Piccoline

Har du lyst til at være en del af det digitale bureau Kendskab i Silkeborg, så kan du i stillingen som Piccolo/Piccoline være en vigtig medspiller for os. Hos Kendskab arbejder vi med digital markedsføring og har super travlt. Vi har derfor brug for hjælp til de daglige gøremål, for at Kendskab-hjulene kan dreje rundt og så vores eksperter kan fokusere bedst muligt på at hjælpe vores kunder. Rollen som piccolo/piccoline er derfor utrolig vigtig for os og vi håber derfor at kunne finde den helt rette til denne stilling.

Profilen vi søger

Du er minimum 15 år ved ansættelsen

Du er udadvendt, har et godt humør og ikke er bange for at lægge en ekstra indsats, når opgaverne kræver det. Endvidere forventer vi, at du er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Dine primære opgaver

 • Diverse oprydning på kontoret
 • Opfyldning af håndklæde papir
 • Opfyldning af sprit
 • Opfyldning af toiletpapir
 • Gå over med pant
 • Gå ned med pap, glas, batterier, og evt andet affald
 • Vande blomster
 • Opfyldning af sodavand i køleskabet
 • Indkøb af sodavand, toiletpapir, håndsæbe m.m.
 • Afrydning af kaffeservice m.m. efter kundemøder
 • Starte og evt tømning af opvaskemaskiner
 • Afkalkning og rensning af kaffemaskiner
 • Rengøring af kontaktpunkter
 • Aftørring af køleskab
 • Diverse ad hoc opgaver på kontoret.

 

Arbejdstid

Arbejdstiden forventes at være mellem 2 og 3 timer om ugen og vil typisk være fordelt over nogle hverdage. Arbejdstiden kan foregå mandag til torsdag fra kl.12 - 16 og fredag fra 12 - 15.30. Nærmere aftale omkring arbejdstid indgås ved ansættelse.

 

Opstart

Tiltrædelse: 1. september 2021.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2021

 

Sådan sender du din ansøgning

Vi indkalder løbende til samtaler, så send hurtigst muligt din ansøgning vedlagt CV og evt. anbefalinger med emnefeltet “Piccolo/Piccoline” til ditte@kendskab.dk

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Ditte Jensen på e-mail ditte@kendskab.dk eller på telefon 70 70 10 02

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.