Menu

Kendskab søger praktikanter

Kendskab ApS er et digitalt marketing bureau i Silkeborg, med speciale i online markedsføring. Vi arbejder bl.a. indenfor Google Ads, SEO, Facebook, E-mail marketing, UX og Content Marketing. Vi ved, at de forskellige discipliner ikke kan stå alene og derfor har vi skabt et vinderhold med specialister indenfor de største marketingskanaler i den voksende digitale verden. Vil du være med?

Jeg startede som praktikant hos Kendskab. Fra første dag jeg gik ind på kontoret, følte jeg mig velkommen og som en del af familien.

Louise Nielsen

Om praktikken

Hos Kendskab ApS kan vi tilbyde dig en spændende praktikplads, med mulighed for at snuse til alle vores områder, og finde ud af hvilke/hvilket område du brænder for. Hvis du allerede ved hvilket område du brænder for, så kan du sagtens få lov til at dykke ned i det - vi finder ud af det i fællesskab. Vi skræddersyer praktikforløbet, så det giver mening for dig og din uddannelse. Derfor er startdatoen for praktikforløbet noget vi finder ud af sammen.

Vi går meget op i at du trives, føler dig velkommen og som en del af holdet. Derudover er det vigtigt for os, at du udvikler dig både faglig og personligt.

Hos Kendskab ApS får du mulighed for at sparre med en masse dygtige specialister, der hver især brænder for deres område/områder. Du får mulighed for at være med til at udvikle kampagneplaner og marketingstrategier samt at analysere og rapportere hvordan det går for kunderne

Praktikken er ulønnet, men vi har en frokostordning, fri frugt samt kaffe og the, sociale arrangementer og glade kollegaer. Derudover er vi også bekendt med muligheden for erkendtlighed. For den rigtige praktikant, er der muligvis også et job at hente efterfølgende!

Vi tilrettelægger praktikforløbet, så det passer med dit studie og din praktik. Praktikken foregår på vores adresse Christian 8.s Vej 37, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, så kontakt Annesofie Lomholt på e-mail annesofie@kendskab.dk eller på telefon 60 40 03 74.

Om dine opgaver

Hos Kendskab ApS arbejder vi indenfor flere forskellige områder, heriblandt Google Ads, SEO, UX, SoMe, Content Marketing og E-mail Marketing.

Dine opgaver kunne for eksempel være:

Google Ads:

  • Udarbejdelse af nye kampagner
  • Optimering af annoncer
  • Udførelse af søgeordsanalyser
  • Lave annonceudvidelser

SEO:

  • Optimering af hjemmesider (struktur og indhold)
  • Tekniske analyser
  • Onpage optimering
  • Linkbuilding
  • Content Marketing

Om dig

Vi vil være de bedste indenfor vores branche, og hvis du vil det samme, så passer du godt ind i vores team. Vi forventer ikke, at du er hundrede meter-mester i online markedsføring – du er her for at lære. Men vi forventer, at du har mod og lyst til at lære. Ligeledes forventer vi at du er selvstændig, men helt bestemt også en teamplayer.

Du er ansvarsfuld og professionel, da du kommer til at få ansvaret for dine egne projekter – med os på sidelinjen. Du kan sige din mening og være kundeminded på samme tid, da du kommer til at kommunikere med kunder både på telefon og skrift.

Vi har store forventninger til dig, og derfor bruger vi også mange kræfter på at udvikle dig.

Hvordan du ansøger

Lyder ovenstående som noget for dig og kunne du tænke dig at være en Kendskaber? Så send os en ansøgning og fortæl, hvorfor vi skal møde dig.

Vi indkalder løbende til samtaler og indgår aftaler, når de rigtige praktikanter er fundet, så send hurtigst muligt din ansøgning vedlagt CV og evt. anbefalinger med emnefeltet “Praktik” til annesofie@kendskab.dk.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, så kontakt Annesofie Lomholt på e-mail annesofie@kendskab.dk eller på telefon 60 40 03 74.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Annesofie Lomholt

Her er en kendskaber. Det er Annesofie

Online marketing specialist

Mød hele holdet

Er du vores praktikant?

Har du spørgsmål til praktikforløbet, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig.

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.