Om os Priser Kontakt

Persondatapolitik og cookies

Generelt

Med denne side vil Kendskab ApS gøre rede for, hvordan vi håndterer, indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Kendskab ApS opfylder alle krav om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, efter gældende lovgivning. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se vejledning her.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Se listen over hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrige brug af services eller foretager et køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved:

  • tilmelding til vores nyhedsbrev
  • udfyldelse af en kontaktform på websitet
  • oprettelse af en aftale, eller forespørgsel via websitet
  • henvendelse til os med spørgsmål via e-mail eller telefon
  • jobansøgning. Ved ansøgning kan vi gemme din ansøgning og dine oplysninger, for evt. at kalde dig til en samtale
  • Kendskab ApS gemmer alene dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, du har bedt om så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

    Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans. Dette er beskrevet i vores interne slette-politik.

    Dine rettigheder

    Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger vi har om dig, kan du rette henvendelse til os på styrkdit@kendskab.dk
    Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at korrigere eller slette disse oplysninger.

    Ønsker du at få slettet de oplysninger vi har om dig, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at gemme. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. Er Kendskabs behandling af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, med mindre gældende lovgivning pålægger os at behandle dine oplysninger.

    Sikkerhed

    Kendskab ApS har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke bliver slettet, misbrugt, offentliggjort, delt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen. Vores sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

    Dataansvarlig

    Kendskab ApS er dataansvarlig, og vi sørger for, at vores behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med den til hver en tid gældende lovgivning.

    Websitet ejes og publiceres af:
    Kendskab ApS
    Christian 8.s Vej 37
    8600 Silkeborg
    Telefon: 70 70 10 02
    CVR.: 37844225
    Email: styrkdit@kendskab.dk

    Klageinstans

    Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.