Menu

Undgå login problemer på Facebook Business Manager

Nanna Kristensen

Undgå at få login problemer i din Facebook Business Manager. Vores guide til opsætning af totrinsgodkendelse kan hjælpe dig. Men husk, du skal lave opsætningen INDEN uheldet er ude.

Vi oplever mange tilfælde, hvor vores kunder pludselig ikke kan logge ind på deres private Facebook profil - og dermed ikke kan tilgå deres Business Manager. Vi er i dialog med Meta, og de har nogle interne bugs (januar 2023), der gør, at man kan opleve login problemer.

Det er vigtigt, at du har totrinsgodkendelse aktiveret på din private Facebook profil, da det øger sikkerheden i din Business Manager. Som udgangspunkt skal du bede alle administratorer på din Business Manager om, at aktivere totrinsgodkendelse.

Derudover er det meget vigtigt, at du ikke kun bruger én, men minimum 2 muligheder for totrinsgodkendelse. Vi anbefaler, at du bruger:

  • Text message (SMS)
  • Third party app (f.eks. Google Authenticator)

 

Sådan ændrer du dine indstillinger for totrinsgodkendelse

Loginproblemer Kendskab Indsigt 1 (1)
  1. Log ind på din Facebook profil
  2. Klik på dit billede i øverste højre hjørne
Loginproblemer Kendskab Indsigt 2

3. Vælg Indstillinger & Privatliv, dernæst Indstillinger

Se Mere I Kontocenter

4. Klik på Se mere i kontocenter

Undgå Login Problemer Guide Kontocenter (2)

5. Vælg Adgangskode og sikkerhed yderst til venstre

Undgå Login Problemer Guide Kontocenter 3

6. Vælg den profil, som du ønsker at aktivere totrinsgodkendelse på

7. Vælg Godkendelsesapp og slå den til

8. Følg vejledningen på skærmen

Bemærk, du skal gøre dette INDEN du får loginproblemer, da du skal bruge en kode for at komme ind. Du skal aktivere totrinsgodkendelse for både Facebook og Instagram, selv hvis du har forbundet de to konti via kontocentret. 

 

Vigtigt! Når du får ny telefon

Det er vigtigt, at du eksporterer dine konti i Google Authenticator app’en INDEN du fabriks-gendanner din gamle telefon. Det gør du i øverste højre hjørne:

  1. Klik på de tre prikker
  2. Vælg “eksporter konti”
  3. Du får nu vist en QR kode
  4. Download Google Authenticator app’en på din nye telefon
  5. Scan QR koden på din gamle telefon

Nu skulle du gerne få en bekræftelse på, at dine konti er overført.

 

Sikkerhed i Business Manageren

Udover at have styr på totrinsgodkendelse, så anbefaler vi også, at du har mere end én administrator i din Business Manager. Det er simpelthen fordi vi ofte oplever, at når virksomhedsejeren får login problemer, så kan det være svært at tilgå Business Manageren igen, hvis ikke vi kan løse problemet.

 

Nanna Kristensen

Her er en kendskaber. Det er Nanna

Head of Social Ads

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.