Menu

Et stærkt hold af Kendskabere

3 hurtige til dig, før du sender en ansøgning:

Det er fedt at være i Kendskab, fordi vi er en bred vifte af dygtige specialister! Jeg ved ikke alt om digital markedsføring — men Kendskab gør. Der er en stor værdi i, at vi samarbejder på tværs af fagområder og kanaler.

Kendskaber, Anders Gerlev Herstrøm

Vi vil være de dygtigste

Derfor tager vi din faglige og personlige udvikling seriøst.
Der afsættes tid til kompetenceudvikling bl.a. på ugentlige interne vidensdelingsmøder, men vi går også til seminarer, kurser og konferencer for at blive klogere.

Tillid og ansvar

Vi tror på, at du bliver dygtigere af at tage ansvar for dine egne kunder, og at planlægge din egen hverdag.
Derfor sparrer du direkte med dine kunder og styrer selv din tid.

Vi vil være sunde og raske

Du skal være i topform for at yde dit bedste – når du bliver ansat i Kendskab, får du adgang til en god sundhedsforsikring, som du kan bruge til f.eks. fysioterapeut, privathospital og kiropraktor.

Plads til både gulerødder og kage

Vi har en dygtig madmor, som står for vores frokostordning og forkæler os med rundstykker, frugt, gulerødder, kage og fredags-øl – efter devisen "hver ting til sin tid".

Vi ses også i fritiden

Vi elsker at have det sjovt sammen – også efter arbejde. Udover sommerfest og julefrokost, arrangerer vores personaleforening løbende aktiviteter som pokeraftener, bowling, brætspilaftener og temafester. Hvor god en James Bond-skurk er du?

 

Vi er altid på udkig efter krøllede hjerner og talenter.

Hvis du mener, du kunne blive en god Kendskaber, så fortæl os hvorfor, i en uopfordret ansøgning og send til job@kendskab.dk

Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.