Om os Priser Kontakt

Annesofie Lomholt

Online marketing specialist
Annesofie er stærk på kommunikation og god til at forstå dig som kunde og dine produkter. Hun kender til mange produkter og forretningsområder, og er på én gang alt-mulig-vidende og struktureret, idérig og kreativ. Hendes kompetencer dækker søgeordsanalyse, onsite optimering, linkbuilding, Google Search Console, Google Tag Manager, Google My Business, Facebook og Instagram.

annesofie@kendskab.dk
60 40 03 74

Ditte Jensen

Kontorassistent
Ditte er kontorets blæksprutte med mange, stærke fangarme, der hjælper til at få Kendskab til at fungere på flere planer, praktiske som administrative. Hun jonglerer imellem fakturering, assistance og receptionsarbejde. Dittes kompetencer er et godt overblik over Kendskab og en skarp styrke i at afslutte opgaverne. Hun er stabil og ansvarsfuld, og der er ikke noget, der kæntrer med Ditte ombord.

ditte@kendskab.dk
70 70 10 02

Ditte Marie Jensen

Google Ads specialist
Ditte Marie er e-købmanden, der har fokus på hele forretningen, og som i samarbejde med tech-nørden når de gode resultater. Hun har arbejdet med omfattende kampagner for store som mindre virksomheder, og tænker i strategier og helikopterperspektiver. Ditte Maries kompetencer dækker over Google Ads, Analytics, shopping, display og videoannoncer.

dittemarie@kendskab.dk
60 40 03 67

Helle Smedegaard

PR specialist og coach
Helle er Kendskabs coach, og hun har fokus på intern trivsel og udfoldelse af organisationens styrker og ressourcer. Desuden er hun dedikeret formidler og skaber PR og content til at søge medieomtale som en del af kundernes marketing indsats. Hendes kompetencer ligger inden for coaching/mentoring, organisationsudvikling, PR/content, journalistik og kommunikation.

helle@kendskab.dk
60 40 03 75

Jakob Hofman Pedersen

Google Ads specialist og partner
Jakob er en teknisk minded købmand med bred viden om e-handel og kendskab til alle kanaler, som kan give digital forretning. Han er en målrettet, fokuseret, pragmatisk og ærlig e-købmand. Hans kompetencer ligger inden for alle Google Ads discipliner som Analytics, AdCore og teknisk Google Ads.

jakob@kendskab.dk
60 70 49 41

Jesper Knudsen

Google Ads specialist
Jesper er en teknisk stærk konsulent, som arbejder grundigt og omhyggeligt med Google Ads. Med god og sublim forståelse for forretningen og købmandsskabet i digital markedsføring, skaber han hurtig synlighed for Kendskabs kunder. Hans kompetencer spreder sig over teknisk Google Ads, programmering, automatisering, XML, feeds, scripts og Google Tag Manager.

jesper@kendskab.dk
60 40 03 72

Katrine Gregersen

SEO specialist
Katrine hjælper Kendskabs kunder med at øge den organiske trafik på deres hjemmesider og webshops. Hun er uddannet cand. ling. merc. fra Aarhus universitet og kommer med 3 års erfaring fra et lignende job hos et bureau i Aarhus.
Katrine er bosat i Silkeborg.

katrine@kendskab.dk
60 40 03 71

Kristian Nørgaard

Google Ads specialist
Kristian startede som praktikant i foråret 2018. Han er nu fastansat som Google Ads konsulent med ansvar for egne kunder. Kristian har en PBA i Innovation og entreprenørskab.
Han bor i Jelling, men flytter til Kjellerup i september 2018.

kristian@kendskab.dk
60 40 03 68

Louise Signe Nielsen

Online marketing praktikant
Louise studerer PBA i e-handel hos erhvervsakademiet i Viby og har startet sin praktikperiode hos Kendskab. I praktikperioden skal Louise skrive sin bacheloropgave og samtidigt afprøve sine kræfter med Kendskabs forskellige forretningsområder indenfor SEO,
Google Ads og SoMe, for helt præcist at finde sit specialeområde.
I 2017 blev hun færdiguddannet som Serviceøkonom med speciale i turisme. Louise er født og opvokset i Silkeborg.

louise@kendskab.dk
60 40 03 79

 

René Poulsen

SEO specialist og partner
René har en pragmatisk tilgang og er dygtig til at lære fra sig som skarp SEO mand med mange års erfaring og med en god form for perfektionisme. Hans kompetencer er at skabe SEO strategien og dækker alle discipliner inden for SEO - fra teknisk SEO til at sætte det i marketing rammer. Han er god til formidling på let forståeligt teknisk sprogniveau, og at sætte sig ind i kunden, produktet og kundens kunde.

rene@kendskab.dk
31 68 12 34

Susanne Meldgaard (På barsel)

SEO specialist
Susanne er fan af at hjælpe med at få SEO til at virke, og hun ved hvor vigtigt samarbejdet og den gode dialog med kunderne er, så man er sammen om at skabe SEO på et website. Susanne har fokus på teknisk SEO med en analyserende tilgang. For at nå dertil bruger hun kompetencer inden for tekniske analyser, søgeordsanalyser, Google Tag Manager og onsite optimering.

susanne@kendskab.dk
60 40 03 73

Tine Kaasgaard

Online marketing specialist
Tine går stærkt ind i rollen som koordinator for Kendskabs marketing aktiviteter, og søger med passion ny faglig viden, der kan støtte op om sammenhængen i vores online tilstedeværelse. Hendes kompetencer dækker over sociale medier, e-mail marketing, konverteringsoptimering og grafisk design.

tine@kendskab.dk
60 40 03 78

Winnie Bartholomæussen

SEO specialist
Winnie er en teknisk stærk SEO tænker med en holistisk tilgang til emnet. Hendes store interesse i online udviklingen hos Google driver hende til at teste af i ét væk. Også på content delen er hun stærk. Winnies kompetencer dækker over teknisk SEO, søgeordsanalyse, onsite optimering, linkbuilding, Google Search Console, Google Tag Manager og Google My Business.

winnie@kendskab.dk
60 40 03 70

Vil du være Kendskaber og en del af vores stærke team?

Vi har et godt sammenhold og vi er et teknisk stærkt team af nørder som brænder for det vi gør – hver dag.
Kendskab holder til i smukke Silkeborg, men vi har tilfredse kunder over hele Danmark.
Vil du med på holdet?

Se ledige stillinger her