Menu

Hvem er vi så?

Vi er Kendskabere – propfyldte med erfaring og dedikation

Kendskab blev stiftet i 2016 ved en fusion af to bureauer, med hver sit speciale, og er i dag et full-service digitalt marketing bureau. Vi hjælper virksomheder indenfor bl.a. E-handel, B2B, detailhandel og brands. Vil du lære os bedre at kende, så invitér dig selv – vi serverer en inspirerende kop kaffe.

Bliv klogere på vores kultur og holdninger.

Læs vores manifest
Pingviner Kursuslokale

Siluet

Anders Gerlev Hansen

SEO specialist

Anders er en erfaren SEO nørd. Anders har blandt andet 3 års erfaring fra en stor international webshop i UK med fokus på organisk trafik. Udgangspunktet er altid brugerens helhedsoplevelse, som omsættes til optimeringer igennem hele brugerrejsen. Anders bruger sine kompetencer indenfor bla. teknisk SEO, søgeordsanalyser, content, struktureret data og avancerede regneark.

60 40 03 76

Andreas Baggesen

Andreas Baggesen

Marketingansvarlig

Andreas er vores interne Marketingansvarlige. Andreas har flere års erfaring fra både B2B- og E-handelsbranchen, både som tidligere selvstændig i eget bureau, men også i interne funktioner som Brand Development Leader hos TC Electronic og Digital Art Director hos SmartWeb. Andreas udnytter sine kompetencer i det kreative og strategiske, når Kendskabs egne idéer skal blive til virkelighed.

60 40 03 66

Annesofie Lomholt

Annesofie Lomholt

Online marketing specialist

Annesofie er stærk på kommunikation og god til at forstå din forretning, dine produkter og dine kunder. Hun er alt-mulig-vidende, struktureret, idérig og kreativ. Hendes speciale er kommunikation og annoncering på sociale medier som eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest og Snapchat.

60 40 03 74

Ditte Jensen

Ditte Jensen

Kontorassistent

Ditte er kontorets blæksprutte, der hjælper Kendskab med at holde styr på alt det praktiske og administrative. Hun arbejder med fakturering, ressourceplanlægning og receptionsarbejde. Ditte har et godt overblik, en stærk ordenssans og sørger for at både medarbejdere og kunder føler sig hjemme. 

70 70 10 02

Dittemarie Jensen

Ditte Marie Jensen

Google Ads specialist (på barsel)

Ditte Marie har mange års erfaring med Google Ads og har arbejdet med omfattende kampagner for små og store virksomheder. Hun arbejder meget strategisk omkring målgrupper og budskaber. Ditte Maries kompetencer dækker over Google Ads, Google Analytics, Google Shopping, Google Display og YouTube annoncering.

60 40 03 67

Helle Smedegaard

Helle Smedegaard

PR specialist og coach

Helle er dedikeret formidler og skaber content til forskellige formål i kundernes marketingindsats. Helle er desuden Kendskabs interne coach, hvor hun har fokus på trivsel og udfoldelse af organisationens styrker og ressourcer. Hendes kompetencer ligger inden for content og PR, journalistik, kommunikation, coaching og organisationsudvikling. 

60 40 03 75

Jakob Hofman

Jakob Hofman Pedersen

Direktør / Partner

Jakob er direktør og medstifter i Kendskab. Han har mange års erfaring, strategisk og praktisk viden om digital markedsføring på tværs af brancher og forretningsområder. Udover at drive Kendskab, fokuserer Jakob på at Kendskab løbende udvikler nye kompetencer og forretningsområder.

60 70 49 41

Jesper Knudsen

Jesper Knudsen

Google Ads specialist

Jesper har arbejdet med Google Ads i mange år og er en teknisk stærk specialist. Han har en tidligere tilværelse som selvstændig, som også har givet ham en dyb forståelse for forretning og købmandsskab. Jespers kompetencer dækker over teknisk Google Ads, programmering, automation, XML, feeds, scripts og Google Tag Manager.

60 40 03 72

Katrine Gregersen

Katrine Gregersen

SEO specialist (på barsel)

Katrine hjælper Kendskabs kunder med at øge den organiske trafik. Katrine har flere års erfaring i bureau-verdenen, hvor hun har arbejdet med stort set alle typer af virksomheder – store som små. Katrines kompetencer er teknisk SEO, søgeordsanalyser, Google Tag Manager, onsite optimering, linkbuilding, Google Search Console og Google My Business.

60 40 03 71

Kristian Nørgaard

Kristian Nørgaard

Google Ads specialist

Kristian er Google Ads specialist og holder sig konstant opdateret på de seneste nye features. Han finder altid muligheder i at effektivisere og forbedre resultaterne og er aldrig bange for at implementere og afprøve nye teknologier for kunderne. Kristians kompetencer er Google Ads, Google Analytics, Google Shopping, Google Display og YouTube annoncering.

60 40 03 68

Nanna Kristensen

Nanna Kristensen

PPC Specialist

Nanna har flere års erfaring med digital markedsføring, fra både bureauverdenen og rejsebranchen. Med sit kreative og analytiske mindset, er hun mester i at gøre data håndgribeligt og se nye muligheder. Nanna er humørfyldt og elsker at hjælpe med alt der omhandler betalte annoncer. Skal der bruges grafiske elementer, kan Nanna ligeledes være behjælpsom med dette.

60 40 03 65

Nicoline Svendgaard

Nicoline Svendgaard

Google Ads konsulent

Med højt humør bruger Nicoline sin baggrund inden for kommunikation, en professionsbachelor inden for e-handel og erfaring fra bureauverdenen, til at finde den bedste individuelle løsning. Nicolines kompetencer dækker over Google Ads, Google Analytics, Google Shopping, Google Display, Google Tag Manager og Gamification.

60 40 03 79

Mette Søndergaard Johannsen (1)

Mette S. Johannsen

Piccoline

Mette er Kendskabs piccoline. Hun sørger for indkøb og den lækre frokostsordning, som er at finde hver dag. Mette sørger også for at kontoret er pænt med friske blomster og ryddelige lokaler.

70 70 10 02

Rene Poulsen (1) (1)

René Poulsen

Direktør / Partner

René er direktør og medstifter i Kendskab. Han har mange års erfaring, strategisk og praktisk viden om digital markedsføring på tværs af brancher og forretningsområder. Udover at drive Kendskab, fokuserer René på det løbende samarbejde med vores strategiske partnere og netværk. 

31 68 12 34

Susanne Meldgaard (1)

Susanne Meldgaard

SEO specialist

Susanne er SEO specialist og ved hvor vigtigt samarbejdet og den gode dialog med kunderne er, så man er sammen om at skabe gode placeringer på Google. Susanne har en analyserende tilgang, hvor hun bruger sine kompetencer inden for tekniske analyser, søgeordsanalyser, Google Tag Manager og onsite optimering.

60 40 03 73

Tine Kaasgaard

Tine Kaasgaard

E-mail marketing specialist

Tine er vores E-mail marketing specialist. Hun har mange års erfaring fra brancher, hvor markedsføring via e-mail er afgørende for succes. Tine er samtidig koordinator på tværs af kanaler for flere af Kendskabs kunder. Hendes kompetencer dækker over E-mail, Web Push, SMS, Gamification og grafisk design.

60 40 03 78

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.