Menu

Vi øger markedsandele

Vi hjælper vækstambitiøse virksomheder med, at få flere kunder og øge markedsandele. Vi er din kyndige partner, i det uendelige univers af digitale muligheder. Vi hjælper dig med at markedsføre din virksomhed overfor det rigtige publikum. Vi hjælper dig ved at sætte de rigtige prioriteter og indsatser, så vi kan konvertere de besøgende til kunder. Og kunder, der vil handle i din forretning i dag og fremover. Vi er med hele vejen – fra strategi til udførelsen, hvor vi omdanner dine forretningsmål til konkrete planer og handlinger.

Kort sagt – vi arbejder med de digitale kanaler og værktøjer, der har betydning for at vi kan vinde markedsandele og skabe de ønskede resultater.

Søgemaskineoptimering Ikon

SEO

  • Teknik
  • Struktur
  • Indhold
SEO
Youtube Ikon

Content Creation

  • Rådgivning og analyse
  • Produktion af indhold
  • Annoncering på sociale medier
Content Creation
Some Ikon

Sociale medier

  • Facebook Ads
  • Instagram Ads
  • LinkedIn Ads
  • Pinterest og TikTok
Sociale medier

Kvartalsplanen

Hvis du er som størstedelen af landets ejerledere og marketingchefer, så mangler du en klar plan for din markedføring. Altså ikke om du skal bruge Google eller ej, men mere præcist og gennemtænkt. Hvordan skal dit marketingbudget se ud? Hvilke kanaler skal du investere i? Hvordan fordeler du budgetterne og ressourcerne, for at lykkes med dit mål. Hos Kendskab sætter vi os altid ind i din forretning – når vi forstår din forretning, og dine forretningsmål, kan vi hjælpe dig med de rigtige anbefalinger, et konkret budget og gennemtænkt handlingsplan.

Og det koster ikke ekstra – det er en indbygget del af vores metode og fremgangsmåde, som sikrer at vi er knivskarpe fra start og at vi holder os på sporet undervejs. Vi kalder det en kvartalsplanen. 

Gode kunder

En hybrid marketing-model skaber unikke konkurrencefordele for Gastro13

I samarbejde med Gastro13, har Kendskab eksekveret en 360 graders digital strategi med udgangspunkt i kunderejsen og de udfordringer tusinder af virksomheder har i købsprocessen af en frokostordning.

En digital salgsmaskine åbner nye døre for Safco Doors

Historien om Safco Doors, et propfyldt salgsark med relevante kundeemner og et tykkere ordrehæfte.

+4000 henvendelser via en omfattende digital marketingstrategi.

Fra fluevægt til digital sværvægtsmester i hele norden... Med Kendskab i ringhjørnet har Fluenet fået +4000 henvendelser via en omfattende digital marketingstrategi med SEO, et salgsoptimeret vidensunivers, Google Ads, Facebook Ads, Microsoft Ads og e-mail marketing.

Google Ads automatisering skaber øget vækst og profit

Plantetorvet.dk investerer i automatiseringer af Google Ads. Indsatsen sikrer automatisk oprettelse og vedligeholdelse af kampagner og budskaber. Resultatet er markant øget relevans, omsætning og afkast.

Digital omstilling giver tocifret millionomsætning – hvert år

I 2015 kickstartede Interiør A/S og Kendskab den digitale omstilling med webshoppen Interiorshop.dk. Siden opstarten har Interiør haft en massiv vækst i totalomsætningen og har fastholdt de høje vækstrater.

Manifest

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.