Menu

Online marketing kurser

Sæt turbo på forretningen og undgå dyre begynderfejl

På vores online marketing kurser får du erfaring, viden og værktøjer til at opnå succes i form af øget synlighed og omsætning. Et kursus i digital markedsføring hos Kendskab skræddersyes til din virksomhed. Kurset afholdes af vores marketing specialister, så din online markedsføring får det bedste afsæt.

1:1 SEO kursus

Et SEO kursus, afholdt som en workshop, hvor vi arbejder med dine kunder og på dit website. Du lærer, hvordan du kommer til tops på Google.
Læs mere om kurset
Kurser – SEO

1:1 Google Ads kursus

En konkret 1:1 workshop med fokus på både strategi og praktik. Kurset tilpasses dit behov, niveau og tager udgangspunkt i din forretning, målgruppe og annoncekonto.
Læs mere om kurset
Kurser – Google Ads

1:1 Facebook kursus

Et kursus i Facebook, hvor vi har fokus på både indhold, grafik og opsætning. Det bliver afholdt som workshop, hvor der tages udgangspunkt i din forretning og tilpasset dit behov.
Læs mere om kurset
Kurser – Facebook Ads

1:1 E-mailmarketing kursus

Et kursus skræddersyet til din virksomhed og dine behov. Kurset afholdes derfor som en workshop hvor vi tager fat på din e-mailmarketing.
Læs mere om kurset
Kurser – Email Marketing
Anders Gerlev Hansen

Her er en kendskaber. Det er Anders

Head of SEO

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.