Menu

Sociale medier

Salg, branding og leadgenerering

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til at annoncere på de Sociale Medier. Ligeledes er der mange forskellige platforme din virksomhed kan tage brug af, både til at tiltrække nye kunder til din forretning men også til at konvertere tidligere besøgende.

Læs mere om de forskellige platforme herunder.

Facebook Ads

Et populært medie der hurtigt og effektivt konverterer. Facebook Ads lader dig annoncere på tværs af både Facebook, Instagram og Messenger. På Facebook er der rig mulighed for både at køre organiske opslag og betalte annoncer. Vi hjælper med at oprette annoncer med bestemte målsætninger, som herefter bliver vist til den valgte målgruppe. Annoncering på Facebook kan tage din virksomhed til nye højder.

Instagram Ads

Med instagram kan vi hjælpe med at styrke dit brand og tiltrække nye kunder fra din ønskede målgruppe. Den grafiske præsentation af dig og dit brand er en anderledes måde at gøre sig synlig på – og det er lige netop dét instagram kan. Vi hjælper med at opsætte kampagner og annoncer, samt tracker hvad der går godt på din profil. Alle kan få succes med at annoncere på Instagram, hvis det bliver gjort korrekt.

Pinterest Ads

I en verden domineret af sociale medier, hvor konkurrencen om opmærksomhed er intens, har virksomheder konstant brug for nye og innovative måder at nå deres målgruppe på. Mens det traditionelt er blevet betragtet som en platform primært for inspiration og opdagelse af ideer, har Pinterest nu udviklet sig til en kraftfuld kanal.

Snapchat Ads

Når vi snakker annoncering på SnapChat kan du få flere visninger af dit indhold samt øge rækkevidden på din målgruppe. Snapchat er en snæver målgruppe, hvorfor det er vigtigt, at du vurderer om det er noget for lige præcis din virksomhed – og det hjælper Kendskab dig gerne med at fastlægge. En af de mest målbare resultater du kan opnå gennem Snapchat er trafik til dit website.

LinkedIn Ads

Annoncering på LinkedIn er særlig ideelt for B2B-virksomheder. Det er her du nemt når ud til de interessante personer bag de interessante virksomhed. Med LinkedIn Ads målretter vi annoncerne mod din(e) målgruppe(r) og sender varme leads hen mod din dig og din hjemmeside. Der er mange måder at annoncere på – og vi ved, hvad vi skal bruge for at få succes på LinkedIn. Også for dig.

TikTok Ads

Er din målgruppe på TikTok? Så skal du helt sikkert overveje at bruge denne annoncekanel i din markedsføring. Med lige præcis TikTok er det ekstra vigtigt, at dit indhold er native og at indholdet passer til brugerens forventninger. TikTok siger det bedst selv – "Don’t Make Ads. Make TikToks." Vi vil rigtig gerne samarbejde med dig om din TikTok strategi.

Kreativitet = Øget synlighed og engagement

Hvordan tiltrækker du den rette opmærksomhed på de Sociale Medier?

Et af hovedelementerne er den kreative del i dine budskaber, grafikker og videoer, som brander din virksomhed og sælger dine produkter. Du kender din virksomhed og målgruppe bedre end nogen anden. Spørgmålet er, hvordan du bruger din viden og visuelt skiller dig ud, så du fanger dine kunders opmærksomhed.

Kontakt os og få sparring til dine Sociale Medier her.

 

Få op til 48 % flere visninger og mere engagement med video

 

 

 

Er Instagram den rigtige annonceplatform for din virksomhed?

Nanna Kristensen
  • Instagram

Hvorfor annoncere på Instagram?

Læs mere

 

 

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.