Menu

LinkedIn Ads

Annoncering på LinkedIn er særlig ideelt for B2B-virksomheder. Det er her du nemt når ud til de interessante personer bag de interessante virksomhed. Med LinkedIn Ads målretter vi annoncerne mod din(e) målgruppe(r) og sender varme leads hen mod din dig og din hjemmeside. Der er mange måder at annoncere på – og vi ved, hvad vi skal bruge for at få succes på LinkedIn. Også for dig.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 6 (1)

Er LinkedIn relevant for din virksomhed?

Det korte svar er: Det kommer an på om din målgruppe er på LinkedIn.

For B2B virksomheder giver LinkedIn nemlig en unik mulighed for annoncører at kommunikere til en målgruppe, der besøger mediet i forretnings- eller karriereøjemed. Derfor er tesen, at brugere på LinkedIn tænker i kvag af deres arbejde og derved er mere opmærksomme på relevant B2B markedsføring – til sammenligning med fx Facebook, Instagram og Youtube.

Ikke sikker om LinkedIn er relevant for din virksomhed?

Bliv klogere på LinkedIn Ads

Document Ads

LinkedIn er ikke kun et sted for at oprette forbindelser og dele opdateringer. Det er også et kraftfuldt værktøj til at dele dokumenter direkte i dit feed gennem Document Ads. Men hvad er Document Ads, og hvordan kan de hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål?

Logo Hvid Baggrund RGB

En hybrid marketing-model skaber unikke konkurrencefordele for Gastro13

I samarbejde med Gastro13, har Kendskab eksekveret en 360 graders digital strategi med udgangspunkt i kunderejsen og de udfordringer tusinder af virksomheder har i købsprocessen af en frokostordning.

Læs casen
Jakob Hofman
  • B2B

Tjekliste til din B2B markedsføring

Læs mere

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Thomas Vedel

Her er en kendskaber. Det er Thomas

SEM specialist

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.