Menu

8 gode grunde til at bruge video på SoMe

Katrine Til Web

Vi har samlet alle de gode grunde til at du skal i gang i med at markedsføre dig med video på dine sociale medier. Ligeledes får du konkrete eksempler på, hvad netop disse videoer kunne være.

 

 

 • Studier viser, at video giver mere organisk trafik, generer flere leads og får 48% flere visninger.
 • Video springer mere i øjnene, og giver dig, som virksomhed, mere opmærksomhed. Faktisk, så husker folk op til 95% af dit budskab med video.
 • Video taler til sanser og følelser, og øger dermed forståelsen for din virksomhed og jeres produkter.
 • Video giver brugeren den nødvendige information meget hurtigere og nemmere.
 • Hvis man bruger video, øges engagementet i din målgruppe - dvs. opslaget får flere interaktioner i form af visninger, likes, kommentarer og delinger.
 • Video er også et universelt content - det er et sprog alle kan forstå
 • Video er med til at give et mere personligt og relaterbart indtryk af din virksomhed.
 • Sidst men ikke mindst, er det med til skabe tillid og tryghed i din målgruppe.

De vigtigste elementer i din video

Når du går i gang med video på dine sociale medier, er det nogle ting. der er gode at have in mente. Det er vigtigt at de videoer, du producerer, er tilpasset til at blive vist på mobilen, fordi størstedelen af trafikken på de sociale medier, foregår på mobile enheder.
Næste ting er, at videoer ikke skal være længere end 15-50 sekunder, da brugerne hurtigt mister fokus, hvis videoen ikke direkte tiltaler deres individuelle interesser.

Det er en rigtig god idé at sætte undertekster på, fordi op til 80% ser video uden lyd i deres nyhedsfeed. På den måde, er det stadig muligt for brugeren at modtage dit budskab.
En helt anden ting er lys - hvis lyset er dårligt kan det i værste fald forringe kvaliteten af din video. Efter lys kommer lyd. Brug en ekstern mikrofon, så du er sikker på at det hele kan høres og forstås.

Eksempler på video content

Det vigtigste punkt kommer hér: tilpas altid dit indhold efter kanalen, den skal deles på. Det er virkelig sjældent at ét format af én video klarer sig exeptionelt på både Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, TikTok og LinkedIn. Tilpas derfor videoen til den enkelte kanal, og mål på hvad der fungerer.

 • Produktvideo: vis dit produkt frem
 • DIY-guides: vis forskellige måder at bruge dit produkt på
 • Hvordan man bruger dit produkt: how-to guides
 • En snak med kunden: case videoer
 • Lad dine medarbejdere være talerør: rekruttering og branding
 • Virksomhedspræsentation: hvem er i, hvad er jeres værdier (branding)
 • Den hurtige video: grib chancen, når du står i situationen
 • Stemningsvideoer: tal til sanserne og skab en oplevelse for brugeren

Skal vi hjælpe dig med at producere video til SoMe-markedsføring?


Så kontakt os og hør mere omkring, hvad video kan gøre for netop dig og din virksomhed.

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.