Menu

Kvartalsplanen

Vi tager styringen, så du kan vækste

Vi leverer strategien og fordeler budgettet. Det bygger på målsætninger, som vi løbende justerer op i takt med resultaterne. Når vi arbejder mod et konkret mål, kan vi definere de rette indsatser og vi kan stoppe op, vide hvornår vi er en succes eller vide hvornår vi skal tilpasse os. Konkret, målbart, fleksibelt. 

Jakob Hofman
Jakob Hofman
Direktør / Partner
Ditte Marie Jensen
Ditte Marie Sandegaard
Client Manager
Tine Kaasgaard
Tine Kaasgaard
Client Manager
Plus Ligmed
Har du brug for en strategisk rådgiver og sparringspartner? Kontakt os

Det får du med en kvartalsplan

Styringen af din marketing

Når vi tager styringen betyder det at vi:

  • Sætter konkrete mål for din marketing
  • Udarbejder månedsbudgetter
  • Udvælger dine marketing kanaler
  • Følger op tallene hver måned
  • Udvikler og tilpasser strategien 
Strategi Illu
Plus Ligmed

Effektivisering af dit marketingbudget

Når du samler dine marketingindsatser hos os, får du mulighed for at effektivisere dit samlede budget. Sammenlignet med når du køber de samme ydelser hos flere forskellige og tilsvarende bureauer. 

Manglende prioriteter er dyrt. Forkerte fordelinger dyrt. Autopilot er dyrt.

Når vi har "hele opgaven" definerer vi en klar plan, hvor vi fordeler budgettet og sætter prioriteter kvartalsvis. Vi skruer op, skruer ned, fordeler og jonglerer. 

Adgang til alle de nødvendige kompetencer

I kvartalsplanen arbejder vi med prioriterede indsatser, men det er ikke fastlåst, og det er én af de store fordele – du har adgang til hele "værktøjskasse" af ressourcer og kompetencer. I praksis betyder det, at vi lynhurtigt kan tilpasse til de skiftende behov og tendenser i markedet, så du altid er et skridt foran konkurrenten.

Vores viden, erfaring og kompetencer giver dig den værktøjskasse og de ressourcer, du har brug. Og i de mængder du har brug for.

Vores "værktøjskasse" af ressourcer giver os mulighed for at tilbyde fleksibilitet. I praksis betyder det, at vi lynhurtigt kan tilpasse til de skiftende behov og tendenser i markedet, så du altid er et skridt foran konkurrenten.

I kvartalsplanen arbejder vi med hele værktøjskassen, men i den rækkefølge der giver mening.

Display Ikon

Hvornår er en kvartalsplan relevant for dig?

Fortsat i tvivl om det er et godt match for dig?

Vores erfaring fortæller, at det ikke handler om størrelsen på budgettet, men mere om indstillingen, viljen og kemien – at danse i takt.  Lad os tale om hvordan vi flytter forretningen – så kommer vi helt naturligt ind på forventninger, samarbejdsform og værdierne bag.

Her sætter vi ord på, hvordan vi går frem og hvem vi typisk danser med. Lad os "lure" på hinanden, inden vi beslutter os for at danse.

Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.