Menu

App markedsføring

Vi sørger for at det er din app der bliver fundet af din målgruppe

Vi hjælper med at markedsføre din app på relevante kanaler og annonceformater, der er skræddersyet til app-markedsføring. Således når vi ud til din ønskede målgruppe - og selvfølgelig helt ned på telefonen. Fokus ligger nemlig på, at få brugerne til at opdage og downloade din app. Vi sikrer dig synlighed med app-annoncering på kanaler som Google Search, Display, YouTube, Facebook og App Store. Vi tracker ligeledes på brugeradfærden og hjælper med fastholdelse, mersalg og intelligent annoncering til dine eksisterende brugere. Vi hjælper med den bedste markedsføring af din app på tværs af platforme. Uanset app-tjeneste og ønsker kan vi hjælpe med:

  • Markedsføring med app-annoncer
  • App tjeneste optimering
  • Sporing og fastholdelse af brugere

Markedsføring i Google Play og App Store

App Store optimering

Når vi optimerer dine placeringer i de kendte app tjenester, skaber vi indhold til din app både på Apple og Google. Med udgangspunkt i en søgeordsanalyse, skaber vi fængende indhold til app-tjenesten. Således kan vi sikre, at den ønskede målgruppe kan finde lige netop din app og downloade den.

Sporing og brugeradfærd

Én ting er, at markedsføre din app til nye brugere - en anden ting er, at vi fastholder de eksisterende brugere. Vi hjælper med intelligent annoncering, hvorved vi kan fastholde de eksisterende brugere. Takket være tracking gennem Googles Firebase, kan vi spore på brugerne og deres adfærd i appen. Derfra måles effekten af annonceringen og vi skaber annoncer med skræddersyede budskaber til udvalgte brugere.

Annoncering på tværs af kanaler

Med fokus på din målgruppe, finder vi de kanaler der er relevante for dig at annoncere på. Vi skaber synergi mellem de valgte kanaler, så indholdet hænger sammen og giver mening for brugeren. Annoncering kan ske på flere sociale medier, Youtube, Google og meget mere.

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.