Menu

Vækst med digital markedsføring

Vi er et modent digital marketing bureau, som hopper højt og løber stærkt for at skabe resultater og langvarige relationer.

Det er ikke forskellen på 110 eller 130 i timen – det er accelerationen

Og det er accelerationen vi brænder for – altså fra den tidlige vækst, hvor vi hjælper dig op i omdrejninger, så du når så langt, som overhovedet muligt. Tillid er en afgørende præmis for at vi når vores fælles mål. Og du kan være tryg hos os: Vi har både erfaringen og ekspertisen. Kendskab er et modent digital marketing bureau, bygget af specialister, som er fagligt dygtige til de forskellige områder af digitale discipliner og med benhård dedikation og passion.

Men det hele begynder med en snak om dig og dine ambitioner, for når vi forstår dem kan vi skabe den rigtige strategi og sammensætte de rette indsatser.

Lad os styrke dit kendskab, så du kan styrke din forretning

Jeanette Brandt
  • LinkedIn
  • Sociale Medier

Thought Leader Ads på LinkedIn: Øg din Brand Awareness

Læs mere
Jakob Hofman
  • E-commerce
  • Strategi

E-handel: Muligheder i et svært marked

Læs mere
Anders Gerlev Hansen
  • SEO
  • AI

Sådan arbejder du med SEO i 2024

Læs mere
Anders Halkier
  • Sociale Medier

Formater til SoMe 2024

Læs mere
Anders Gerlev Hansen
  • SEO
  • Teknik

SEO pensum

Læs mere
Anders Gerlev Hansen
  • SEO

Nyt domæne: Overvejelser i forhold til din markedsføring

Læs mere
René Poulsen

Her er en kendskaber. Det er René

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest

Du kender måske disse brands? De har allerede opnået et stærkere kendskab med os.

Læs mere om vores kunder

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.