Menu
Fluenet Logo

+4000 henvendelser via en omfattende digital marketingstrategi.

Fra fluevægt til digital sværvægtsmester i hele norden... Med Kendskab i ringhjørnet har Fluenet fået +4000 henvendelser via en omfattende digital marketingstrategi med SEO, et salgsoptimeret vidensunivers, Google Ads, Facebook Ads, Microsoft Ads og e-mail marketing.

2 år Periode

2018-2020

260% Omsætning

2018 vs. 2020

286% Henvendelser

1159 i 2019 vs. 4481 i 2020

Om Fluenet

Mål

Med eksportfokuset til de nordiske lande måtte salgsstrategien tackle de geografiske og logistiske udfordringer. De danske fluenetsmontører kunne ikke køre op og ned ad Norges fjelde for at installere fluenet. Et logistisk mareridt, der krævede handling.

Målet for Fluenet var derfor at tackle de geografiske udfordringer, hvilket har krævet en omfattende digital salgsindsats med fokus på konverteringsoptimering samt optimerede webshops og landingssider.

Løsning

En digital salgsstrategi tilpasset Fluenets eksportudfordringer

Det er ikke bare sådan at montere et fluenet. Dimensionerne på net og skinner skal måles og skæres af præcist, og så varierer anvendelsesområderne vidt mellem forskellige slags døre, vinduer, skrå vægge m.v.

Kendskab har stået for den digitale strategi gennem bl.a. strategi-workshops og senere hen styret Fluenets webshops i mål, eksekveret strategien på forskellige kanaler (SEO, Google Ads, Facebook Ads, Microsoft Ads og e-mail marketing) og været med til at udvikle og designe landingssider med fokus på konverteringsoptimering.

... Et direkte modsvar til de logistiske udfordringer og konverterings-dræbere Fluenet er stødt på i Sverige og Norge.

Kendskab har fået montørenes ekspertise ind bag kundernes skærme, hvilket har skabt både tryghed for forbrugerne, troværdighed for Fluenets brand og en bedre konverteringsrate på alle Fluenets webshops.

Resultat

Jeg er meget tilfreds med Kendskab, da de har stået for alt fra projektledelse af nye webshops, til at lægge digitale strategier, definere kunderejser og eksekvere strategien digitalt.

Allan, Direktør hos Fluenet

Siden opstarten med Kendskab er Fluenet blevet en sand sværvægtsmester i at udnytte det digitale potentiale i hele kunderejsen.

På tværs af Fluenets webshops er der siden samarbejdet med Kendskab:

  • +4.000 henvendelser vs. 1.000 i 2018
  • 260 % mere online omsætning
  • Øget kundeloyalitet

Skal vi hjælpe dig med digital omstilling?

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.