Menu
Logo 600

Google Ads automatisering skaber øget vækst og profit

Plantetorvet.dk investerer i automatiseringer af Google Ads. Indsatsen sikrer automatisk oprettelse og vedligeholdelse af kampagner og budskaber. Resultatet er markant øget relevans, omsætning og afkast.

+25% Klikrate

2020 vs. 2019

+52% Konverteringsrate

2020 vs. 2019

+145% Omsætning

2020 vs. 2019

Om Plantetorvet.dk

Mål

Kendskab har siden 2014 haft ansvaret for Plantetorvets Google Ads annoncering, og det tætte samarbejde har bidraget til en meget positiv udvikling igennem årene. I forbindelse med Plantetorvets fortsatte vækstambitioner, var målet at øge trafikken markant og samtidig fastholde en god konverteringsrate. 

Løsning

På baggrund af målet anbefalede Kendskab at automatisere store dele af Google Ads for at øge antallet af kampagner, hurtigt og effektivt – og samtidig sikre højaktuelle budskaber i annoncerne.

I tæt samarbejde med Plantetorvet, blev der udviklet en strategi og specifikation for den tekniske løsning. Herefter programmerede Kendskab den tekniske løsning, som automatisk opretter og vedligeholder kampagner, søgeord og annoncer. Budskaberne i annoncerne opdateres flere gange dagligt og præsenterer derfor højaktuel information om kategorier og produkter som eks. priser, lagerantal, tilbud og rabatter. 

Løsningen udvikles og optimeres løbende og kombineres med øvrige værktøjer som eks. Smart Bidding, og profitmåling.

Resultat

De kommer tit med nye muligheder, jeg ikke vidste eksisterede, og jeg er aldrig sen til at hoppe på nye muligheder, hvis det ser lovende ud

Bjarne S.Andersen, adm. dir.

Automatiseringer er den rigtige løsning for Plantetorvet, da sortimentet er stort og salget påvirkes væsentligt på baggrund af sæson, vejr, lagerbeholdning og prissætning. 

 

Med automatisering har vi opnået:

  • Effektivisering og skalering
  • Øget relevans med aktuelle budskaber
  • Øget trafik og afkast 

Skal vi hjælpe dig med automatiseringer?

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.