Menu

Vi hjælper ambitiøse virksomheder

Som vil være best-in-class digitalt.

Vi samarbejder med forskellige typer af virksomheder indenfor bl.a. E-handel, B2B, detailhandel og Brands. Fællesnævneren for vores kunder er, at de alle er ambitiøse og nysgerrige – de ved at det kræver en fælles indsats og et tæt samarbejde, for at opnå deres målsætninger. Er du ambitiøs?

E-handel

Er du en ambitiøs e-handelsvirksomhed, så kan vi hjælpe dig med at skabe øget omsætning og profit. Vi er med hele vejen – fra strategi, rådgivning og budgetter til kampagner, analyser og rapportering.

Du har købmandsskab og vi har viden, kreativitet og teknologier, som skaber mere forretning. I dag. I morgen. Fremover. 

Læs mere om E-handel
Dem hjælper vi – Ehandel

B2B

Er du en B2B-virksomhed, så kan vi hjælpe dig med at etablere og drive din digitale markedsføring, så du får øget synlighed og henvendelser til din salgsafdeling.

Vi udarbejder den rigtige strategi, etablerer marketing automation og eksekverer på tværs af kanaler, så vi rammer målgruppen under hele kunderejsen. 

Dem hjælper vi – B2B

Detailhandel

Er du en fysisk butik eller butikskæde, så er din digitale synlighed vigtig. Vi kan hjælpe dig med øget lokal synlighed på tværs af digitale kanaler, for at tiltrække kunder til din fysiske forretning.

Vi udarbejder en plan og udvælger de platforme, som sikrer at dine produkter og tilbudskampagner rammer din målgruppe i nærområdet. 

Dem hjælper vi – fysiske forretninger

Brands

Er du et brand og vil du styrke din kendskabsgrad yderligere, så kan vi hjælpe dig med segmenteret markedsføring og branding, så du bliver "top-of-mind".

Vi rådgiver og udarbejder en medieplan på baggrund af målgruppe og mediespend. Herefter eksekverer vi på tværs af display, programmatic, sociale medier, video m.v. 

Dem hjælper vi – Brands

Hvorfor vælge Kendskab?

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.