Menu

AI på sociale medier

Sandra Birkefeldt

Kunstig intelligens (AI) har forvandlet den måde, virksomheder interagerer med deres målgrupper på sociale medieplatforme. Fra at forstå og målrette kampagner til at levere indhold, der resonerer med brugerne, spiller AI en afgørende rolle i at optimere resultaterne og forbedre engagementet.

  • 1 Optimering af Indhold

    En af de største udfordringer for virksomheder på sociale medier er at skabe indhold, der fanger opmærksomheden og skaber engagement. AI gør dette ved at analysere tidligere præstationer, brugeradfærd og tendenser for at forudsige, hvilket indhold der er mest tilbøjeligt til at resonere med målgruppen. Fra billedtekster til videoer kan AI hjælpe med at skabe indhold, der er skræddersyet til at generere interesse og interaktion.

  • 2 Optimering af tekster

    AI giver virksomheder mulighed for at finjustere deres tekster for at maksimere deres virkning. AI analysere tone, stil og sprogbrug for at sikre, at teksterne er i overensstemmelse med brandets stemme og appellerer til målgruppens præferencer.

  • 3 Optimering af produktvisninger

    E-handel blomstrer på sociale medier, og AI spiller en central rolle i at forbedre produktvisninger for at øge konverteringer. Ved at analysere tidligere købshistorik, søgeadfærd og produkt præferencer kan AI anbefale produkter til brugerne. Dette øger chancerne for salg, men skaber også en mere personlig shoppingoplevelse.

Ud over disse nøgleområder er AI også involveret i en række andre processer på sociale medier. Dette inkluderer automatisering af kundeservice gennem chatbots, forudsigelse af trends og tendenser, samt overvågning af brandets omdømme gennem sentiment analyse.

AI optimerer valg af målgrupper ved at analysere enorme mængder af data for at identificere demografiske, adfærdsmæssige og geografiske mønstre. Med denne indsigt kan virksomheder skræddersy deres kampagner til at nå de mest relevante segmenter, hvilket øger sandsynligheden for konvertering og ROI.

Samlet set har AI hjulpet virksomheder med at drive markedsføring på sociale medier. Ved at automatisere og optimere en række processer muliggør AI ikke kun bedre resultater, men også en mere effektiv og skalerbar tilgang til Sociale Medier. Med den konstante udvikling af AI-teknologi er det spændende at se, hvordan det fortsat vil forme fremtiden.

 

 

Sandra Birkefeldt

Her er en kendskaber. Det er Sandra

Social Ads specialist

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.