Menu

Kendskab til e-handel

Hos Kendskab faciliterer vi netværksgrupper for webshops.

Det primære formål er at hjælpe hinanden, give sparring og inputs på tværs af forskellige brancher og udfordringer, med ønsket om at kunne bidrage med "opskriften på succes" i sin webshop.

Vi har en stor viden inden for digital marketing og e-handel, som vi gerne vil dele med dig. Du skal dele ud din viden, dine erfaringer og dine tips og tricks til markedsføring og hvordan man bliver en god e-købmand med ligesindede i gruppen. På den måde bliver vi stærkere sammen – i fællesskab.

Se planlagte netværksmøder og emner her.

Flere detaljer om netværksmøderne

  • Afholdes på Google-Meet, 1 gang pr. måned
  • Fast tema hver måned og med gæsteindlæg
  • Flere grupper – inddelt efter størrelsen på omsætningen
  • Fortroligt rum med ligesindede

Din vært fra Kendskab

René Poulsen
René Poulsen
Direktør / Partner
Plus Ligmed
Bliv en del af vores lukkede Facebook gruppe Se den lukkede gruppe her

Ofte stillede spørgsmål

Er det gratis

Ja. Du skal dog bruge din tid på at dele din viden i netværket.

Er det for alle niveauer?

Ja. Vi har dog inddelt netværksgrupperne efter størrelse og omsætning, for at sikre os at alle får værdi ud af møderne. 

Er der mødepligt?

Ja. Vi ser gerne at du dedikerer tid til disse møder hver måned. Både for din og for netværkets skyld.

Hvor mange må vi deltage

Vi ser helst at I maks. er 1 fra samme virksomhed.

Dette er nogle af de virksomheder som er med i netværket.

Image Image Image Image
Image Image Image

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.