Menu

Struktureret data

Ved struktureret data, får Google detaljeret information omkring en side på dit website. Det er information, der ligger inde bagved - i selve koden på hjemmesiden. Denne information bruger Google til at skabe gode og informative søgeresultater til brugeren. Således kan vi hjælpe brugerne med, hvad din side reelt set omhandler.

Robotterne skal kunne forstå dit budskab

Vi (som ejere af en hjemmeside) kan kommunikere klart og tydeligt til Google, Bing og andre søgemaskiner ved hjælp af struktureret data. Det vil vi gerne, for at sikre at søgemaskinerne også ser det, vi gerne vil have de ser.

Ydermere giver struktureret data mulighed for øget synlighed, f.eks. i form af stjerner på Google, hvis vi har angivet struktureret data for anmeldelser.

Her kan du se, hvad struktureret data giver mulighed for på Google, og hvordan det implementeres (bemærk at det er meget teknisk, men spørg din udvikler om hvad det skal koste hvis du ikke allerede har struktureret data på din side)

 

Struktureret data kan leveres på mange måder, men du kommer længst med at følge disse to standarder:

  • Schema.org (Primært: Google, Bing, Yahoo og Yandex)
  • Open Graph Protocol (Primært: Facebook)

 

Test din strukturerede data

Der findes to testværktøjer til Schema.org data, et lavet af Google kaldet "Rich Results Test" og Schema.orgs eget testværktøj. I forhold til synlighed på Google, så anbefaler vi at bruge Googles eget værktøj.

Der findes ikke lignende gratis værktøjer til test af Open Graph data. Vil du se hvad Facebook ser, når de læser din strukturerede data, kan du dog bruge deres Sharing Debugger her (kræver Facebook bruger).

Manifest

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jesper Knudsen

Her er en kendskaber. Det er Jesper

Head of Google Ads

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.