Menu

Teknisk SEO analyse

En SEO teknisk analyse betyder, at vi gennemgår din hjemmesides teknik. Vi tjekker det der ligger inde bagved, som man ikke nødvendigvis ser som besøgende. Med andre ord gennemgår vi, hvad Google læser. Her kan vi se de fejl, der kan hindre en god placering eller give kunderne en dårlig brugeroplevelse.

Fundamentet for vores onpage SEO analyse

Vores tekniske analyse bygger primært på to ting:

  • Google Search Essentials – Google’s egne retningslinjer for hvordan man bliver synlig på søgemaskinen
  • Erfaring – Vores SEO specialister har, i skrivende stund, mellem 5 og 10 års erfaring med søgemaskineoptimering

De ~50 kontrolpunkter på vores liste opdateres løbende, på baggrund af ændringer i Google’s retningslinjer, vores egen erfaring, nyheder fra branchen i de mange nyhedsbreve om SEO vi læser eller vores samtaler med andre SEO specialister til konferencer.

Derfor er vores tekniske SEO analyse "manuel"

Vi bruger værktøjer til at indsamle data, men selve analyse-delen er manuel. Vores erfaring er, at der findes mange gode, men ingen perfekte værktøjer: Automatiske SEO analyse-værktøjer melder ofte om fejl, som ikke er rigtige fejl, eller overser ting, som vores ekspert-øjne opfanger blot ved at skimte koden.

En anden fordel ved at vi gennemgå din side manuelt, er at vi samtidig lærer din virksomhed at kende. Vi kan typisk se hvad det er for et sprog I bruger, når I skriver tekst til kunderne, hvad jeres vigtigste produkter er og hvordan har I arbejdet med SEO indtil nu.

Det får du med i en SEO teknisk analyse fra Kendskab

Der hvor vi skaber størstværdi med analysen er den efterfølgende prioritering af opgaverne og dialog med udvikleren. Vi vil sandsynligvis stille dig nogle spørgsmål i forbindelse med analysen og på baggrund af dine svar og vores fund, komme med en prioriteret liste over udfordringer som bør løses snarest, udfordringer der løses i det løbende arbejde og hvilke punkter, som skal kontrolleres igen senere.

Udover prioritering, hjælper vi også med at definere hvem der skal løse hvilke opgaver: Er det opgaver for udvikleren, jer selv eller noget vi skal løse for jer?

En del af en større helhed

Teknisk SEO er det første skridt og vigtigste skridt på vejen til gode placeringer, læs mere om hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering her.

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Ditte Jensen

Her er en kendskaber. Det er Ditte

Office Manager

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.