Menu

1:1 Facebook Ads kursus

Vores Facebook kursus gør dine medarbejderne stærkere i annoncering på det sociale medie. Det er skabt som en workshop, hvor alle kan være med - både øvede og nybegyndere. Vi tager det på dit niveau og har fokus på dine behov. Kurset giver dig nødvendig viden, for at kunne skabe succesfulde Facebook annoncer. Du får hjælp til både opsætning og optimering af Facebook-kampagner, så du får det bedste resultat.

Facebook kursus målrettet DIG!

På vores Facebook kursus giver vi dig de nødvendige værktøjer, til at sikre dine annoncer når den rigtige målgruppe og konverterer bedst muligt. Undervisningen gives af en af vores SoMe-specialister, som kan fortælle om de værktøjer og metoder vi selv anvender hos Kendskab i det daglige.

Før kurset tager vi en kort snak om jeres virksomhed og behov. Ud fra det tilpasser vi indholdet på kurset, så vi sikrer at du får mest muligt med hjem.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 26

Tag dit team med på Facebook marketing kursus

I er velkomne til at komme flere på én gang, hvis I er flere som arbejder med jeres annoncering på Facebook. Vi hjælper jer gerne med at løfte annonceringen til et nyt niveau.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 53

Først det tekniske, så det kreative

Vi giver dig redskaberne til at bruge Facebook i din digitale markedsføring. På vores workshop starter vi med det tekniske, så din Facebook Business Manager bliver opsat korrekt. Ligeledes lærer du også at opsætte dine kampagner med alt hvad det indebærer; tekster, grafik og meget mere. Vi tager et kig på, hvad der skal til for at nå din målgruppe og hvordan du optimerer for at opnå det bedst mulige resultat.

På vores Facebook kursus lærer du

En Facebook workshop med dit niveau i fokus

Workshoppen bliver tilpasset dit niveau og har din virksomhed i fokus. Sådan er du sikret et godt udbytte af vores workshop - uanset om du er begynder eller øvet. Du bliver undervist af en Facebook Ads specialist, der hjælper dig med konkrete metoder og værktøjer. Fremgangsmåder som vi hos Kendskab, selv bruger dagligt.

En workshop omkring Facebook Ads kan være enkeltstående, men kan også skræddersys efter dine ønsker og behov. Således kan vi klare både udviklingsforløb eller sammenhængende kurser, hvor vi gradvist løfter jeres niveau.

Detaljer

Sted

Christian 8.s Vej 37 i Silkeborg

Varighed

4-6 timer

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for nybegyndere eller øvede?

Vi afstemmer og tilpasser kurset til behov, forventninger og niveau.

Hvor mange kan deltage?

Vores kurser er typisk 1:1, men vi kan sagtens tilpasse det flere deltagere fra samme virksomhed – vi tager udgangspunkt i én virksomhed og én hjemmeside. Vi giver rabat til deltagere udover den første.

Skal jeg medbringe egen computer?

Ja, du skal arbejde på din egen computer, så du kan få downloadet relevante værktøjer og få arbejdsmetoderne "i hænderne".

Der er langt til Silkeborg, hvad gør vi?

Der er mulighed for at afholde kurset online, hvis du ikke har mulighed for et fysisk kursus. Kurser kan også afholdes hos jer for en merpris.

Er der forplejning med i prisen?

For kurser afholdt hos Kendskab, ja: Vi sørger for at der er rundstykker til morgenmad, kolde og varme drikke, frokost og snacks.

Har du særlige ønsker til diæt (vegansk, glutenfri eller andet), så finder vi også en løsning på det.

Er det muligt at købe sparring efter kurset?

Ja naturligvis og vi anbefaler kraftigt at planlægge det ind fra start. Så kan vi sikre at I får den samme Kendskaber som afholdte kurset, til at stå til rådighed på mail og telefon, hvis der opstår spørgsmål eller I gerne vil have hjælp til at følge op på indsatsen efterfølgende.

Sandra Birkefeldt

Her er en kendskaber. Det er Sandra

Social Ads specialist

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.