Menu

1:1 Google Ads kursus

Med vores Google Ads kursus har vi opkvalificeret hundredevis af medarbejdere – både nybegyndere og professionelle.

På kurset får du den viden du skal bruge for at varetage Google Ads annoncering. Du lærer gennemtestede teknikker til opbygning og optimering af kampagner, så du får det bedste afkast.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 37

På vores Google Ads kursus lærer du

En Google Ads workshop tilpasset til dit niveau

På vores Google Ads kursus lærer du, hvordan du strategisk kan benytte Google Ads og helt konkret, hvordan du opbygger og optimerer kampagner. Du får du undervisning af en Google Ads specialist, som giver dig konkrete steps, fremgangsmetoder og værktøjer, som vi selv benytter til dagligt.

Vi tilpasser altid undervisningen til dit niveau, så både begyndere og øvede kan få udbytte af vores kursus. Alt efter behov og ambitioner tilbyder vi også, at skræddersy flere sammenhængende kurser eller udviklingsforløb, med fokus på at løfte niveauet gradvist.

Et 1:1 Google Ads kursus tager altid udgangspunkt i dine produkter, forretningsområder og din målgruppe. Vi underviser direkte i din Google Ads konto og med afsæt i dit website. På den måde kan du med det samme se mekanismerne bag det arbejde, som bliver udført på dagen.

Du kan forberede dig på kurset med Google's egen Google Ads guide

Detaljer

Sted

Christian 8.s Vej 37 i Silkeborg

Varighed

4-6 timer

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for nybegyndere eller øvede?

Vi afstemmer og tilpasser kurset til behov, forventninger og niveau.

Hvor mange kan deltage?

Typisk 1 deltager. Kurset kan tilpasses, hvis I er flere deltagere fra samme virksomhed. Prisen er baseret på antal deltagere.

Skal jeg medbringe egen computer?

Ja, du skal arbejde på din egen computer, så du kan få downloadet relevante værktøjer og få arbejdsmetoderne "i hænderne".

Der er langt til Silkeborg, hvad gør vi?

Der er mulighed for at afholde kurset online, hvis du ikke har mulighed for et fysisk kursus. Kurser kan også afholdes hos jer for en merpris.

Er der forplejning med i prisen?

Ja, vi sørger for at der er rundstykker, kaffe/te, samt smørrebrød og drikkevarer. Herudover er der snacks.

Det siger tidligere kursister

Thomas Om Os (1)

Her er en kendskaber. Det er Thomas

SEM specialist

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.