Menu

DanDomain Premium Partner

Kendskab har været DanDomain Premium Partner siden 2011, med andre ord, så kender vi DanDomains systemer ud og ind, for vi arbejder i dem dagligt. Gennem årene har vi hjulpet mere end 100 DanDomain webshops med at øge deres omsætning.

DanDomain Webshop er særligt stærk til danske forretninger, fordi der er gode integrationer til alt hvad en dansk forretning kunne ønske sig og super dansk support.

Anders, Head of SEO

Vi anbefaler DanDomain fordi…

 1. Dansk webshopsystem 
  Som betyder at det integrerer gnidningsfrit med en lang række økonomi-systemer og fragt-løsninger samt kommer med en indbygget betalingsløsning (OnPay), som understøtter alle danske betalingsmidler.
   
 2. Gratis dansk support 
  Når du, eller vi, har spørgsmål eller brug for hjælp til systemet, så er hjælpen kun et telefonopkald, chat-besked eller e-mail væk. De svarer hurtigt og kompetent på din forespørgsel og hjælper dig altid helt i mål.
   
 3. Stabil og teknisk solid løsning
  Det er hurtigt, håndterer selv redirects og kommer med alle de relevante værktøjer til at arbejde med søgemaskineoptimering selv. DanDomain opdaterer løbende deres webshopsystem, uden meromkostning for dig.
Dandomain Premium

Bliv klogere på DanDomain

DanDomain deler ud, ikke kun af viden om deres system, men e-handel generelt. Ikke kun via DanDomain Blog hvor vi også skriver fra tid til anden, men ligeledes til DanDomains Uddannelsesdag, hvor Kendskab ofte er på scenen, for at dykke ned i et af vores ekspertområder og deler ud af viden og tendenser indenfor digital marketing. Deltagelse til Uddannelsesdagen er gratis for DanDomain kunder.

Se de vigtigste takeaways fra DanDomain Uddannelsesdag 2022 her:
https://blog.dandomain.dk/dandomains-uddannelsesdag-2022

Eller læs mere, på DanDomains hjemmeside.

 

René Poulsen

Her er en kendskaber. Det er René

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.