Menu

1:1 E-mailmarketing kursus

På vores 1:1 e-mailmarketing kursus har vi din virksomhed i fokus og dykker ned i, hvordan du kan holde dine e-maillister varme og sætte de rigtige KPI’er. Vores e-mailmarketing kursus afholdes som en workshop, således at vi tilpasser det til DIN virksomhed.

Et E-mailmarketing kursus tilpasset dine behov

Du kan eksempelvis lære hvordan du bygger og vedligeholder din e-mailliste. Derudover kan vi gennemgå, hvordan du nemt kan bygge automatiseringer og kampagner, der er målrettet dine modtagere og deres adfærd på dit website.

Workshoppen er tilpasset dit niveau og dine behov som virksomhed. Derfor kan du få udbytte af kurset uanset om du er begynder eller øvet. Vi kan skræddersy flere sammenhængende kurser eller udviklingsforløb, hvis vi gradvist sammen skal løfte niveauet.

Med et 1:1 E-mailmarketing kursus ligger udgangspunktet altid i dine produkter, forretningsområder og målgruppe. Vi hjælper dig med at sætte de rigtige KPI’er og hvordan du analyserer og optimerer løbende på din e-mailmarketing. Således bliver du bedst mulig klædt på til en succesfuld e-mail markedsføring.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 62

Er I et team? Så kom glad

Er I flere, som arbejder med e-mail markedsføring hos jeres virksomhed, så tag endelig dine kollegaer med. Selvom vores e-mail marketing kursus er 1:1, så tilpasser vi det naturligvis gerne jeres behov – også hvis I er et team.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 22

Din forretning, dine platforme og dine mål

Når vi tilpasser workshoppen til dine behov, så tilrettelægger vi efter de systemer du bruger. Hos Kendskab kan vi undervise i de mest gængse platforme, som eksempelvis MailChimp, HeyLoyalty, Klaviyo og ActiveCampaign. Vi hjælper dig til at blive endnu bedre og nå ud til dine kunder på bedst mulig måde på tværs af systemer, platforme og kunderejsen.

 

På vores E-mailmarketing kursus kan du lære:

Detaljer

Sted

Christian 8.s Vej 37 i Silkeborg

Varighed

4-6 timer

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for nybegyndere eller øvede?

Vi afstemmer og tilpasser kurset til behov, forventninger og niveau.

Hvor mange kan deltage?

Vores kurser er typisk 1:1, men vi kan sagtens tilpasse det flere deltagere fra samme virksomhed – vi tager udgangspunkt i én virksomhed og én hjemmeside. Vi giver rabat til deltagere udover den første.

Skal jeg medbringe egen computer?

Ja, du skal arbejde på din egen computer, så du kan få downloadet relevante værktøjer og få arbejdsmetoderne "i hænderne".

Der er langt til Silkeborg, hvad gør vi?

Der er mulighed for at afholde kurset online, hvis du ikke har mulighed for et fysisk kursus. Kurser kan også afholdes hos jer for en merpris.

Er der forplejning med i prisen?

For kurser afholdt hos Kendskab, ja: Vi sørger for at der er rundstykker til morgenmad, kolde og varme drikke, frokost og snacks.

Har du særlige ønsker til diæt (vegansk, glutenfri eller andet), så finder vi også en løsning på det.

Er det muligt at købe sparring efter kurset?

Ja naturligvis og vi anbefaler kraftigt at planlægge det ind fra start. Så kan vi sikre at I får den samme Kendskaber som afholdte kurset, til at stå til rådighed på mail og telefon, hvis der opstår spørgsmål eller I gerne vil have hjælp til at følge op på indsatsen efterfølgende.

Vores e-mail partnere

Error: Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

HeyLoyalty

Anders Gerlev Hansen

Her er en kendskaber. Det er Anders

Head of SEO

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.