Menu

Digitale marketingkanaler

Som skaber samspil og resultater

Og vi gør det sammen med dig. Du har vigtig viden om din forretning og dine kunder. Vi har ekspertise, erfaring, idéer og data, og vi tør udfordre dig. Vi stiller de rigtige spørgsmål til din online markedsføring og vi blander os. For når du er god, er vi gode. Og omvendt.

Digital strategi

Vi skræddersyer og udvikler din digitale strategi med afsæt i dit budget og din målsætning. Dermed får vi en konkret plan for indsatser, arbejdsfordeling og metoder til den digitale markedsføring, så vi i fællesskab kan nå dine mål.

 • Strategi
 • Budget og målsætning
 • Målgruppeanalyse
 • Konkurrentanalyse
 • Kampagneplanlægning

Digital Strategi

Sporing og analyse

I Kendskab sætter vi konkrete mål for indsatsen. Vi opsætter sporing og analyserer på brugeradfærd, trafik, konverteringer og omsætning, så vi kan konkludere, justere og optimere. Resultater, indsigter og konklusioner deler vi løbende i en samlet rapportering.

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Google Data Studio
 • Google Search Console
 • Ledelsesrapportering

Det laver vi – Analyse

Søgemaskineoptimering

SEO danner rygraden i din digitale markedsføring og skaber øget synlighed, trafik og omsætning. Du bliver relevant overfor målgruppen og dermed Google, når vi optimerer teknikken, strukturen og indholdet på dit website.

Læs mere om Søgemaskineoptimering
Det laver vi – organisk trafik

Google Ads

Paid Search er for mange virksomheder en af de største poster i marketingbudgettet. Her rammer vi målgruppen, hurtigt og effektivt, når de søger i Google og Bing. Vi benytter en lang række teknologier, arbejdsmetoder og processer så vi når dine mål, og opnår det bedst mulige afkast på dine annoncekroner.

Læs mere om Google Ads
Det laver vi – betalt trafik

Content Marketing

Indhold er fundamentet i hele din digitale markedsføring og bygger bro imellem din forretning, din viden og dine kunders behov. Vi udtænker, producerer og placerer indholdet med afsæt i formålet, mediet og modtageren. På den måde opnår vi de ønskede resultater i form af bl.a. omtale, trafik, leads og omsætning.

 • Content produktion
 • Content optimering
 • PR og outreach
 • Gated content

Det laver vi – content

Sociale medier

Hos Kendskab har vi erfarne specialister med dybdegående viden inden for de mange digitale platforme. For dig betyder det, at vi altid lægger indsatsen der hvor din målgruppe er, og hvor du får mest ud af dine annoncekroner. Vi arbejder bl.a. med Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat og Linkedin

Læs mere om Sociale medier
Det laver vi – Sociale Medier

E-mail Marketing

Vi sender e-mails som mennesker elsker at få og udvikler e-mailstrategier, som skaffer nye subscribers, kunder og langvarige relationer. Vi benytter teknologier, som skaber personaliseret indhold, der eks. er tilpasset modtagerens interesser og købshistorik. På den måde gør vi dine potentielle kunder til nye kunder, dine nye kunder til loyale kunder og dine loyale kunder til ambassadører.

 • E-mail kampagner
 • E-mail automatiseringer
 • List Building
 • Gamification

Læs mere om E-mail Marketing
Det laver vi – email markedsføring

Display annoncering

Med digitale bannere skaber vi synlighed og rammer din målgruppe i upper-funnel og på tværs af relevante medier. Vi benytter avancerede målretningsmetoder med en kombination af adfærd, interesse, demografi og remarketing. På den måde bliver du relevant overfor målgruppen både før, under og efter købsbeslutningen.

 • Display annoncering
 • Remarketing

Det laver vi – Display Annoncering

YouTube Ads

Med YouTube Ads markedsfører vi din forretning og dit produkt for en relevant målgruppe. Det kan være brugere med høje købsintentioner eller brugere i upper-funnel, som opdager dig for første gang. Vi annoncerer i den bedste sendetid for den individuelle bruger og når de er mest engagerede. YouTube Ads giver dig eksponering og taletid, så du forbliver top-of-mind under hele kunderejsen.

 • YouTube Ads
 • Videoproduktion

Det laver vi – YouTube Ads

Konverteringsoptimering

Vi kortlægger brugerne adfærd, og analyserer på, hvorfor de eks. ikke udfylder din kontaktformular eller forlader kurven uden at købe. Vi anvender databaserede hypoteser og teknologier, så vi kan analysere, teste og optimere. På den måde fjerner vi friktionen og øger antallet af handlinger og kunder.

 • UX analyse
 • Wireframing
 • Splittest

Det laver vi – Konverteringsoptimering

App markedsføring

Vi hjælper med at markedsføre din app på relevante kanaler og annonceformater, der er skræddersyet til app-markedsføring. Således når vi ud til din ønskede målgruppe - og selvfølgelig helt ned på telefonen. Fokus ligger nemlig på, at få brugerne til at opdage og downloade din app. Vi sikrer dig synlighed med app-annoncering på kanaler som Google Search, Display, YouTube, Facebook og App Store. Vi tracker ligeledes på brugeradfærden og hjælper med fastholdelse, mersalg og intelligent annoncering til dine eksisterende brugere. Vi hjælper med den bedste markedsføring af din app på tværs af platforme. Uanset app-tjeneste og ønsker kan vi hjælpe med:

Læs mere om App markedsføring
Dem hjælper vi – ejere af apps

Video Markedsføring

Når vi taler videomarkedsføring er det ikke nødvendigvis kun eksisterende videoer. Vi hjælper dig med at lave dine helt egne videoer, der repræsenterer dig og din virksomhed. Godt indhold er altafgørende for din markedsføring. Derfor skaber vi materialet med det fokuspunkt der er essentielt for dig. Hvad end du ønsker produktfokus, kampagner eller noget helt tredje. Selve udformningen er lige så vigtig, som når vi skal annoncere dine videoer på tværs af kanaler. Her vælger vi de kanaler, der er mest relevante for emnet, så du får den bedste succes.

Læs mere om Video Markedsføring
Video markedsføring
Jakob Hofman Pedersen

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.