Menu

Video Markedsføring

Vi hjælper dig dig hele vejen fra idé, til produktion og annoncering på de rette kanaler

Når vi taler videomarkedsføring er det ikke nødvendigvis kun eksisterende videoer. Vi hjælper dig med at lave dine helt egne videoer, der repræsenterer dig og din virksomhed. Godt indhold er altafgørende for din markedsføring. Derfor skaber vi materialet med det fokuspunkt der er essentielt for dig. Hvad end du ønsker produktfokus, kampagner eller noget helt tredje. Selve udformningen er lige så vigtig, som når vi skal annoncere dine videoer på tværs af kanaler. Her vælger vi de kanaler, der er mest relevante for emnet, så du får den bedste succes.

  • Idégenerering med videograf
  • Videoproduktion
  • Annoncering på tværs af kanaler

Skab synlighed med video markedsføring

Få hjælp til video af et digital marketing bureau

Kendskab er med hele vejen – fra idé til eksekvering. Og vi er eksperter i at lave videoer med et formål. Hvad det skal være, finder vi ud af sammen.

Behov og idégenerering

Vi hjælper med at lave komplet strategi for video markedsføring til din virksomhed. Vi hjælper med at vælge de bedste kanaler for jeres video markedsføring og med vores videograf, samt marketing specialister, finder vi ud af, hvad der er den rette vej for jer og jeres videoer. Herefter går vi videre til produktionen, hvor vi hjælper med det helt rette setup.

Videoproduktion

Vi hjælper dig med en professionel videoproduktion, herunder også idégenerering. Alle videoer bliver klippet og produceret, så de passer til de udvalgte kanaler og med målet for øje. Vi følger specifikationerne for kanalerne, så vi sikrer den bedst mulige performance. Vi tilbyder også hjælp til etablering af eget video studie i din virksomhed.

Annoncering på tværs af kanaler

Vi kan hjælpe med at få jeres videoer ud til den helt rigtige målgruppe ved annoncering på tværs af kanaler. I fællesskab kigger vi på, hvilke kanaler der kan relevante for jeres budskab og videoer. Vi arbejder løbende med din videoannoncering med fokus på at øge afkastet af annonceringen. Uanset om målet er synlighed, tilmeldinger, transaktioner eller henvendelser.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 29

Video med en klar retning

Dine videoer skal have en retning og et klart formål. Det skal vi nok hjælpe dig med. Vores dygtige videograf er omringet af resultatsøgende marketingspecialister, hvilket gør at vi altid har øje på bolden – og sørger for den kommer i mål.

Et samarbejde med Kendskab kan se ud på mange måder. Vores fleksibilitet kommer dig til fordel, når vi sammen kan vurdere om:

  • Kendskab (mere eller mindre) skal står for det hele, idé, produktion, redigering, publisering osv...
  • I selv vil skyde videoer og redigere med sparring fra Kendskabs videograf.

Det kan også være en kombination af in-house og ekstern videoproduktion er det helt rigtige for jer. Der er kun en måde at finde ud af det på.

Hvorfor vælge Kendskab?

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman Pedersen

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.