Menu

Opbygning af et professionelt netværk med LinkedIn

Jeanette Brandt

LinkedIn er værktøj for både private og virksomheder til at opbygge forbindelser, styrke deres brand og nå deres forretningsmål. Med millioner af brugere, der aktivt deltager i faglige diskussioner og netværk, er det en platform, du ikke kan ignorere.

I denne artikel vil vi udforske, hvorfor det er så vigtigt at være synlig på LinkedIn og de mange fordele, det kan medføre.

 

Forretningsmæssige muligheder

Ved at annoncere på LinkedIn kan du nå ud til en relevant og engageret målgruppe, der er interesseret i erhvervslivet.

 

Målretning

En stor fordel ved at annoncere på LinkedIn er målretningen af din målgruppe. LinkedIn giver dig mulighed for at filtrere dine annoncer efter kriterier som jobtitel, uddannelse og geografisk placering. Ved at målrette dine annoncer sikrer du, at dit budskab når den rigtige målgruppe, hvilket øger chancerne for konvertering og succes.

 

Effektiv rekruttering

Hvis din virksomhed søger at tiltrække de bedste talenter, er LinkedIn det perfekte sted at annoncere jobmuligheder. Med avancerede søgefunktioner og muligheden for at målrette specifikke jobtitler og brancheinteresser kan du tiltrække kvalificerede ansøgere og spare tid og ressourcer i rekrutteringsprocessen. Mange professionelle bruger LinkedIn som deres primære kilde til at søge efter job, så ved at annoncere her øger du synligheden af dine stillingsopslag.

 

Branding

Platformen giver dig mulighed for at udtrykke din virksomheds værdier gennem organisk indhold og LinkedIn annoncer. Ved at dele relevant og værdifuldt indhold kan du etablere dig som en autoritet inden for dit område og tiltrække kunder og partnere, der deler dine værdier.


Når dit brand er stærkt etableret på LinkedIn, er forbrugeren mere tilbøjelig til at engagere sig med din virksomhed.

 

Analyse og optimering

LinkedIn tilbyder detaljerede analytiske værktøjer, der giver indsigt i, hvordan dine annoncer og indhold udfører sig. Dette giver dig mulighed for at justere og optimere for at opnå bedre resultater over tid.

 

LinkedIn er en effektiv strategi for enhver virksomhed eller privatperson, der ønsker at udvide sit netværk, styrke sit brand og opnå forretningsmål. Vær personlig og engageret i dit netværk på LinkedIn, og du vil opdage, at LinkedIn kan åbne døre til en verden af faglige muligheder og succes.

 

Jonatan Isachsen
  • B2B

Tjekliste til din B2B markedsføring

Læs mere
Jonatan Isachsen
  • B2B

B2B: Leadgenerering

Læs mere
Jonatan Isachsen
  • Podcast

Podcast #2: Bæredygtig B2B Markedsføring

Læs mere
Jeanette Brandt
  • Sociale Medier
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Derfor er organisk SoMe vigtigt

Læs mere
Katrine Til Web
  • Sociale Medier
  • Instagram
  • Facebook

8 gode grunde til at bruge video på SoMe

Læs mere

Brug for en rådgiver, til din indsats på LinkedIn?

Så står Kendskab til rådighed. Som digital marketing bureau har vi stor erfaring med et bredt udvalg af digitale marketing-indsatser, også både organiske og betalte LinkedIn kampagner. Tag endelig kontakt til os, for en uforpligtende snak om din indsats på kanalen. Vi sammensætter gerne en plan for dig og hjælper med at eksekvere, hvis ønsket.

Jeanette Brandt

Her er en kendskaber. Det er Jeanette

Social Ads Specialist

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.