Menu
Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 43

Vi er til lange forhold

Og derfor skal vi være det rigtige match. Vi fascineres af snakken om omsætning, bundlinje, udfordringer og muligheder. Vi investerer tid på at forstå din forretning, så vi kan lave en ambitiøs og velfunderet strategi, der kræver hårdt arbejde af os og dig.

Digital markedsføring med fokus på kunderejsen

Dine drømmekunder kommer (og bliver) ikke af sig selv. Vi arbejder operationelt med kunderejser, hvilket sikrer din tilstedeværelse i alle relevante stadier. Sådan tiltrækker og fastholder vi dine kunder i en samlet digital strategi.

SEE

Få dine kunder til at se dig

THINK

Få dine kunder til at tænke på dig

DO

Få dine kunder til at købe af dig

CARE

Få dine kunder til at blive ambassadører

Kendskab flow diagram

Et samarbejde med Kendskab

Profit og Performance

Som bureau går vi et spadestik dybere ind i din forretning end du er vant til. Vi arbejder benhårdt og prioriterer indsatsen dér, hvor du får mest profit. Der er nemlig ingen magisk pille, kun performance – til fordel for dig og os. 

Retning og rene linjer

Når vi siger, at vi sætter retning, så mener vi det. Erfaringen bor hos os, så du kan få en nem opstart og et trygt samarbejde. Vi har derfor også styr på kampagnekalender, årshjul, sporring, Analytics samt behandling og analyse af relevant data. Og ikke mindst, grundige månedlige rapporter med 100 % gennemsigtighed.

Strategi og kunderejser

Det er ikke lige meget, hvad vi løber efter. Derfor skal vi kende dig, din webshop og dine kunder. Når vi kender forretningen og ikke mindst dine kunder, skaber vi strategien med udgangspunkt i dine budgetter og muligheder. Og så arbejder vi strategisk med kunderejser via STDC-frameworket.

Få et teknisk stærkt marketingbureau

Vi har altid hele værktøjskassen med, og bruger de fornødne teknologier, der klarer opgaven bedst muligt. Men vi er også kompromisløse og neutrale ift. data og performance. Vi er ikke gift med nogen 3. parts software, hvilket er helt bevidst. Alt vi gør skal komme til fordel for dig.

Du kan trygt overlade teknik og sporring til os. Uden det skal lyde selvfedt, vil vi faktisk helst stå for det. Det er nemlig alfa-omega, at vi har et velfunderet datagrundlag, når vi planlægger indsatsen. Vi er grundige, fordi vi baserer så meget af vores arbejde på din tech stack – og derfor lover vi heller ikke noget vi ikke kan holde.

 

 

E-handelsspecialister i hele den digitale palette

Vi er et full-service digitalt marketingbureau med dedikerede specialister inden for E-mail, SEO, Google Ads, SoMe, Video mm...

Ditte Marie Jensen
Ditte Marie Sandegaard
Client Manager
Sandra Birkefeldt
Sandra Birkefeldt
Social Ads specialist
Anders Halkier
Anders Halkier
Content Creator
Anders Gerlev Hansen
Anders Gerlev Herstrøm
Head of SEO
Plus Ligmed
Læs mere om hvad vi laver Det laver vi
Interiorshop case

Digital omstilling giver tocifret millionomsætning – hvert år

I 2015 kickstartede Interiør A/S og Kendskab den digitale omstilling med webshoppen Interiorshop.dk. Siden opstarten har Interiør haft en massiv vækst i totalomsætningen og har fastholdt de høje vækstrater.

Læs casen

Her er blyanten spidset

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.