Om os Priser Kontakt

1:1 SEO kursus

Hos Kendskab har vi afholdt vores populære 1:1 SEO kursus for mere end 200 virksomheder. Vores kursus i søgemaskineoptimering bliver skræddersyet til dig og dit niveau, og bliver afholdt som en workshop, hvor vi arbejder direkte på dit website eller din webshop.
På vores SEO workshop lærer du, hvordan du kommer til tops på Google og hvordan du kan målrette din forretning til potentielle kunder og forbedre din online synlighed. Vi tager udgangspunkt i din forretning, og du lærer hvilke teknikker du skal anvende. Kurset varer i 3-5 timer og afholdes i Silkeborg eller via Skype.

En SEO workshop, du kan forstå

På vores kursus i søgemaskineoptimering får du indsigt i grundlæggende SEO og salg på Google. Du får også kendskab til metoder og værktøjer til søgeoptimering og linkbuilding samt tips og tricks – alt sammen formidlet i et forståeligt sprog, du kan omsætte til handling efter SEO workshoppen.

Du får også en mini manual, hvor alle detaljerne fra dit kursus er beskrevet. Vi tager gerne udgangspunkt i en udfordring du oplever, i forhold til at komme til tops på Google, og finder løsninger, der passer til dit behov.

Lær SEO, så du selv kan optimere til Google

Mere end 200 faktorer spiller ind, når Google's algoritme bedømmer, hvordan dit website skal indekseres og rangeres på bestemte søgeord.
På vores SEO kursus gennemgår vi de vigtigste af disse faktorer, og du får rådgivning og undervisning i de nødvendige redskaber og værktøjer, for at opnå topplaceringer i Google og få flere besøgende til dit website eller din webshop.

Du kan forberede dig på kurset med denne begyndervejledning fra Google

Vi gennemgår blandt andet:

 teknisk SEO – duplicate content, hastighedsoptimering m.v.
 søgeordsstrategi og søgeadfærd
 hvordan du finder de gode søgeord og sætninger
 titler og beskrivelser der sælger
 hvordan du optimerer dine webtekster for bedre placeringer i Google
 intern og ekstern linkbuilding

Efter vores kursus i SEO kan du:

 klarlægge dine kunders søgeadfærd
 finde de søgeord du vil rangere på
 skrive målrettede tekster til kategorier, produkter og services
 optimere struktur og billeder
 skabe og vedligeholde værdifulde ind- og udgående links
 monitorere konkurrenterne og adskille dig fra dem

Detaljer:

 Sted: Kendskab, Silkeborg.

 Varighed: 3-5 timer.

 Deltagere: Maks. 1 virksomhed.

 Forplejning: Kaffe, te, vand og frokost.

  Pris: Fra 6.000,- ekskl. moms.

 Overnatning: Hvis du booker flere kurser, eller vil blive et par dage i smukke Silkeborg, er her gode hoteller og overnatningsmuligheder.

seo kursus underviser René Poulsen

Underviser:

René Poulsen har mere end 15 års erfaring i at hjælpe alle typer af virksomheder. Han har arbejdet med søgemaskineoptimering siden 2006, undervist mere end 200 virksomhedsejere og afholder hvert år 8-10 større foredrag. Og så kan han formidle sin viden om SEO i et sprog, som du kan omsætte til handling.

Vil du vide mere?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tidligere kursister roser vores SEO kursus:

5-stjernede referencer seo kursus

Gør noget for din virksomhed, bliv "klædt" på med SEO.

Har deltaget i SEO-kursus hos René, et helt igennem grundlæggende kursus, trukket ned på brugerniveau. Har efterfølgende fået god support. René er super dygtig og har stor erfaring indenfor SEO. Kan varmt anbefales.

Britt German Saxtoft Christensen

anmeldelser seo kursus

referencer seo kursus

Jeg kendte i forvejen en del til SEO.

Alligevel formåede René at vise og fortælle ting, så jeg også fik meget med fra kurset. Vi opdagede også på kurset nogle direkte problemer med vores eksisterende CMS-system, så vi ret hurtigt med ganske få rettelser vil få en bedre ranking.

Linda Høg Kjeldsen, bango.dk

anmeldelser seo kursus

referencer seo kursus

Et SEO kursus som man kan bruge til noget!

Er lige kommet hjem efter et super kursus i Silkeborg. Kurset giver dig redskaberne til at lave din egen SEO struktur. Veldokumenteret kursus med mange relevante eksempler som vi kan bruge i vores SEO arbejde fremadrettet. Jeg kan varmt anbefale et SEO kursus med René.

Eva, livoghave.dk

anmeldelser seo kursus

referencer seo kursus

Det er en sand fornøjelse at arbejde med René.

Han er dygtig, behagelig, omhyggelig og noget nær et særsyn indenfor SEO branchen – nemlig i stand til, at dokumentere det stykke arbejde han laver. Han får vores varmeste anbefalinger.

Karsten Knudsen, attityde.dk

anmeldelser seo kursus

referencer seo kursus

Et super kursus, hvor man selv sætter niveauet for undervisningen.

Kurset er særligt skarpt i at give redskaber til at skabe den rette SEO-struktur. Alle eksempler i kurset bliver veldokumenteret, så man trygt tør implementere dem i sin SEO-strategi bagefter.

Martin Frisch, sparvinduer.dk

anmeldelser seo kursus

referencer seo kursus

Helt fantastisk - tak for et super godt SEO kursus.

Grundig gennemgang og personlig sparring. René løfter opgaven super godt og gør SEO arbejdet til en oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal arbejde sammen med René. De varmeste anbefalinger herfra.

Hanne Østergård, svanebutikken.dk

anmeldelser seo kursus

Hvorfor Kendskab?

Med et SEO kursus fra Kendskab, er du godt rustet til at forbedre din position i søgemaskinerne.
Du får 1:1 undervisning tilpasset dit niveau, og du får kendskab til de værktøjer og teknikker der kan hjælpe dig til tops på Google.

Kendskab = styrket position i markedet