Menu

1:1 SEO Kursus

Vores SEO kursus tager udgangspunkt i din hjemmeside og dit niveau. Fokus er at løfte dine SEO evner og lære dig hvordan du får Google og brugere, til at vurdere dit website optimalt. Vi har afholdt vores kursus i søgemaskineoptimering for +400 virksomheder – uanset om du er helt ny eller erfaren SEO specialist, er vi sikre på at vi kan gøre dig bedre på et af vores SEO kurser.

Kursus i søgemaskineoptimering målrettet DIG!

På vores SEO kursus får du en grundig instruktion i, hvad der skal til for at komme til tops på Google, som er baseret på vores erfaring med søgemaskineoptimering og Google Guidelines. Du får undervisning af en SEO specialist, som lærer dig alle metoder og værktøjer, som vi dagligt anvender og som er gennemtestet.

Indholdet tilpasser kurset, så vi løfter dine kompetencer, der hvor det er relevant for dig. Med udgangspunkt i din hjemmeside, de værktøjer du allerede bruger og hvor du gerne vil hen, får du konkrete værktøjer du kan tage hjem og arbejde videre med.

Tag dine kollegaer med

Sidder du som en del af et team, som alle har brug for at lære mere om SEO eller få lagt en fælles plan for, hvordan I arbejder med optimering af indhold? Selvom vi kalder det 1:1 kursus, så er der naturligvis plads til flere deltagere.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 43
Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 3

Efterfølgende sparring

Nye udfordringer og behov for hjælp kan ikke forebygges 100 %, men du kan sikre dig, at du har en ekspert lige ved hånden, når behovet opstår.

Vi anbefaler at følge dit SEO kursus op med sparring i en periode på minimum 3 måneder. Det giver rig mulighed for at vi sammen følger op på planen, ændringer i teknikken og alt det andet uforudsete. Hvis du tilvælger sparring efter kurset, kan du ringe eller skrive, når behovet opstår. Så hjælper vi dig godt videre og kan tage hensyn til lige netop din situation.

På vores SEO kursus lærer du

En SEO workshop som du kan forstå

Vi ved at der behov for undervisning på forskellige niveauer og planlægger dit SEO kursus efter det. Før kurset tager vi altid en kort snak om dit niveau, så vi kan spore os ind på dine evner og sikre at vi sætter de rigtige læringsmål.

Kurset kan med andre ord være et "begynder SEO kursus", "udvidet SEO kursus" eller en genopfriskning, hvis det efterhånden er lang tid siden, du sidst har arbejdet med hjemmeside optimering.

På vores kursus i søgemaskineoptimering kommer vi omkring bl.a. emnerne: Pagespeed, duplicate content, broken links, søgeordsanalyse, content optimering, interne links, indgående links m.v. Du får en SEO manual med hjem, hvor du kan genlæse de gode råd senere.

Udgangspunktet for SEO workshoppen er dine produkter eller forretningsområder, dine kunder og vi underviser direkte på dit eget website eller webshop. På den måde kan du allerede se effekten af det arbejde, som bliver udført på kursusdagen i "real-time".

Du kan forberede dig på kurset med denne begyndervejledning fra Google.

Detaljer

Sted

Christian 8.s Vej 37 i Silkeborg

Varighed

4-6 timer

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for nybegyndere eller øvede?

Vi afstemmer og tilpasser kurset til behov, forventninger og niveau.

Hvor mange kan deltage?

Vores kurser er typisk 1:1, men vi kan sagtens tilpasse det flere deltagere fra samme virksomhed – vi tager udgangspunkt i én virksomhed og én hjemmeside. Vi giver rabat til deltagere udover den første.

Skal jeg medbringe egen computer?

Ja, du skal arbejde på din egen computer, så du kan få downloadet relevante værktøjer og få arbejdsmetoderne "i hænderne".

Der er langt til Silkeborg, hvad gør vi?

Der er mulighed for at afholde kurset online, hvis du ikke har mulighed for et fysisk kursus. Kurser kan også afholdes hos jer for en merpris.

Er der forplejning med i prisen?

For kurser afholdt hos Kendskab, ja: Vi sørger for at der er rundstykker til morgenmad, kolde og varme drikke, frokost og snacks.

Har du særlige ønsker til diæt (vegansk, glutenfri eller andet), så finder vi også en løsning på det.

Er det muligt at købe sparring efter kurset?

Ja naturligvis og vi anbefaler kraftigt at planlægge det ind fra start. Så kan vi sikre at I får den samme Kendskaber som afholdte kurset, til at stå til rådighed på mail og telefon, hvis der opstår spørgsmål eller I gerne vil have hjælp til at følge op på indsatsen efterfølgende.

Det siger tidligere kursister

Anders Gerlev Hansen

Her er en kendskaber. Det er Anders

Head of SEO

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.