Menu

1:1 SEO kursus

På vores 1:1 SEO kursus lærer du, hvordan du får brugeren, og dermed Google, til at vurdere dit website optimalt, for at komme til tops. Kurset bliver afholdt som en workshop, hvor vi arbejder på dit website eller webshop. Vi har afholdt vores kursus i søgemaskineoptimering for +300 virksomheder – og ved hvad der skal til.

Kursus baseret på Googles egne guidelines

På vores SEO kursus får du en grundig instruktion i, hvad der skal til for at komme til tops på Google, som er baseret på vores SEO Framework og Google Guidelines. Du får du undervisning af en SEO specialist, som lærer dig alle metoder og værktøjer, som vi dagligt anvender og som er gennemtestet.

Miljøbilleder Kendskab Sept 2022 43

På vores SEO kursus lærer du

En SEO workshop som du kan forstå

Vi ved at der behov for undervisning i forskellige niveauer og planlægger undervisningen efter det. Vi kommer omkring emnerne: Pagespeed, duplicate content, broken links, søgeordsanalyse, content optimering, interne links, indgående links m.v. Du får også en SEO manual med hjem.

Udgangspunktet for SEO workshoppen er dine produkter eller forretningsområder, dine kunder og vi underviser direkte på dit eget website eller webshop. På den måde kan du allerede se effekten af det arbejde, som bliver udført på kursusdagen i "real-time".

Du kan forberede dig på kurset med denne begyndervejledning fra Google.

Detaljer

Sted

Christian 8.s Vej 37 i Silkeborg

Varighed

4-6 timer

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for nybegyndere eller øvede?

Vi afstemmer og tilpasser kurset til behov, forventninger og niveau.

Hvor mange kan deltage?

Typisk 1 deltager. Kurset kan tilpasses, hvis I er flere deltagere fra samme virksomhed. Prisen er baseret på antal deltagere.

Skal jeg medbringe egen computer?

Ja, du skal arbejde på din egen computer, så du kan få downloadet relevante værktøjer og få arbejdsmetoderne "i hænderne".

Der er langt til Silkeborg, hvad gør vi?

Der er mulighed for at afholde kurset online, hvis du ikke har mulighed for et fysisk kursus. Kurser kan også afholdes hos jer for en merpris.

Er der forplejning med i prisen?

Ja, vi sørger for at der er rundstykker, kaffe/te, samt smørrebrød og drikkevarer. Herudover er der snacks.

Det siger tidligere kursister

René Poulsen

Her er en kendskaber. Det er René

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.