Menu

On-page SEO

Med fokus på søgeordsanalysen og forståelse for dine kunders behov, kigger vi på on-page optimering. Herfra implementerer vi de relevante søgeord. Således kan vi tiltrække flest mulige besøgende - med interesse for din forretning og dit produkt.

On-page optimering handler om din hjemmeside

On-page optimering handler om din hjemmeside

Sådan arbejder Kendskab med on-page optimering

On-page optimering er en del af den tredje SEO fase: Indhold. I det nedenstående antager vi at der er styr på Teknik og Struktur.

I overskrifter, så består Kendskabs metode for on-page optimering af:

 1. Udarbejd en søgeordsanalyse
 2. Opsætning af sporing på søgeord (det skal gøres FØR vi piller ved noget, så vi kan se udviklingen)
 3. Mulig justering af URL, hvis der er tale om en eksisterende side
 4. Skriv titel og beskrivelse til siden
 5. Strukturér indholdet i teksten, med afsnit og overskrifter, så emnet er afdækket i sin helhed
 6. Skriv indhold
 7. Få indhold godkendt af kunde (hvis de ønsker det)
 8. Indhent billedmateriale fra kunden, leverandører e.lign. (f.eks. produktbilleder)
 9. Upload tekst og billeder til hjemmeside
 10. Optimér billeder med alt-tekst
 11. Interne links: Fra den nye side til andre sider og fra eksisterende sider til den nye
 12. Opdatering af menuer (hvis nødvendigt)

Ovenstående er vejledende – ingen kunder er ens og vi tilpasser gerne vores proces til lige netop dig. For nogle fungerer Kendskab udelukkende som rådgiver og trykker ikke på knapper, for andre er det os der udfører hele opgaven, når kunden sender besked om at der er oprettet nye produkter på deres webshop.

Manifest

Vi er et digital marketing bureau med erfaring og forretningsforståelse.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.