Menu

Søgemaskineoptimering

Når du vil have den langsigtede løsning

SEO danner rygraden i din digitale markedsføring og skaber øget synlighed, trafik og omsætning. Du bliver relevant overfor målgruppen og dermed Google, når vi optimerer teknikken, strukturen og indholdet på dit website. Vores SEO-framework er gennemtestet, følger Googles retningslinjer og skaber resultater.

  • Teknisk SEO
  • On-page optimering
  • Linkbuilding
Teknisk Analyse

Teknisk SEO analyse

En SEO teknisk analyse betyder, at vi gennemgår din hjemmesides teknik. Vi tjekker det der ligger inde bagved, som man ikke nødvendigvis ser som besøgende. Med andre ord gennemgår vi, hvad Google læser. Her kan vi se de fejl, der kan hindre en god placering eller give kunderne en dårlig brugeroplevelse.

Sogeordsanalyse (1)

Søgeordsanalyse

Med udgangspunkt i din virksomhed og de behov i opfylder, laver vi søgeordsanalyser på de områder I gerne vil findes på. Vi identificerer søgeord som stemmer overens med emnet. Søgeordsanalysen er et vigtigt step i din hjemmeside optimering - således kan du være sikker på, at dine kunder finder dig på det du ønsker.

Onpage Optimering

On-page optimering

Med fokus på søgeordsanalysen og forståelse for dine kunders behov, kigger vi på on-page optimering. Det betyder gennemgang af din eksisterende struktur og sider. Herfra implementerer vi de relevante søgeord. Således kan vi tiltrække flest mulige besøgende - med interesse for køb.

Linkbuilding (1)

Linkbuilding

En vigtig del af din hjemmeside optimering er links. Når vi taler SEO linkbuilding betyder det, at vi gerne skal linke til og fra andre sider, interne såvel som eksterne. Her sikrer vi, at teksterne på dit website er fyldt med godt indhold. Dernæst tager vi et kig på relevante samarbejdspartnere, som kan have interesse i at linke til din side.

Struktureret Data

Struktureret data

Ved struktureret data, får Google detaljeret information omkring en side på dit website. Det er information, der ligger inde bagved - i selve koden på hjemmesiden. Denne information bruger Google til at skabe gode og informative søgeresultater til brugeren. Således kan vi hjælpe brugerne med, hvad din side reelt set omhandler.

Seo Kursus

SEO-kursus

Vil du gerne blive klogere på SEO-delen af din digitale markedsføring? Så kan du med fordel booke et af vores kurser i søgemaskineoptimering. Det bliver afholdt som en workshop, hvor der bliver arbejdet med dine kunder og på dit website. Vi hjælper med redskaber og værktøjer, så du lærer hvordan du kommer til tops på Google.

Hvorfor vælge Kendskab?

Når du siger "ja" til Kendskab, siger du "ja" til et samarbejde.
Du bliver ikke blot et nummer i rækken, men en tæt samarbejdspartner. Derfor skal vi også være det rigtige match.
I vores manifest kan du læse mere om vores kultur og holdninger.
Synsninger sidder i maven og holdninger i rygraden.
Læs vores manifest
Jakob Hofman Pedersen

Her er en kendskaber. Det er Jakob

Direktør / Partner

Mød hele holdet

Manifest

Vi er passionerede.

I Kendskab møder vi på arbejde, fordi vi brænder for at skabe værdi og bedre resultater for vores kunder. Hver eneste dag.

Vi er til lange forhold.

Vi vil skabe langtidsholdbare relationer med vores kunder og skabe sund og bæredygtig vækst for deres forretning. Nu og over tid.

Vi vil være lige begejstrede.

Vi vil samarbejde med kunder, som vil samarbejde med os – og som er glade for det. Hvis samarbejdet ikke fungerer, skal begge parter kunne opsige det NU. Derfor laver vi ingen bindende kontrakter eller tvivlsomme abonnementer.

It takes two to tango.

Vi vil samarbejde med dygtige, lydhøre kunder som har vilje og ressourcer til at vækste deres forretning, og som kan være agile samarbejdspartnere i processen – for de bedste resultater kommer af et samarbejde.

Vi er datadrevne, men...

Data er intet værd uden indsigt. Vi bruger den rigtige data til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til svar og handlinger, der skaber de gode resultater og overskud på bundlinjen.

Vi tager det personligt.

Vi samarbejder med alvor, oprigtighed, transparens og ansvarlighed – for vi tager vores kunder og den tillid de viser os, personligt.

Vi taler lige ud af posen.

Vi vil ikke gemme os bag smarte forkortelser og gnidrede akronymer – vi vil kalde en spade for en spade. Og vi vil være ærlige – også når det ikke altid er bekvemt.

Vi overholder vores aftaler.

Både vores økonomiske aftaler og de deadlines vi i fællesskab sætter. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser og ekstraregninger med Kendskab.

Vi vil være de dygtigste.

Vi vil tænke fremad og opad og være nysgerrige nørder. Vi vil konstant lære nyt om online markedsføring og menneskers adfærd på nettet – helst før det sker – så vi kan holde os agile og knivskarpe.

Work smarter, not harder.

Vi vil arbejde smartere og benytte os af de nyeste teknologier, men vi vil styres af fornuft og holde os kundens strategi og mål for øje.

Vi vil være en arbejdsplads og en legeplads.

Vi jagter resultater og vil være de bedste til det vi gør – og vi vil have det godt og sjovt mens vi gør det. Vi vil arbejde i en flad struktur, med plads til kreativitet og innovation, hvor alle naturligt tager initiativ og ansvar i det daglige. Sådan bliver vi gladere og dygtigere Kendskabere.

Vi tror på forskellighed og specialisering.

Vi anerkender talent og dygtighed i alle mulige former og afskygninger og vi tror på at forskellighed er sundt. Vi dyrker vores forskelligheder for at blive et dygtigere team. Og så sætter vi pris på en udfordring, lærer af vores fejltagelser og fejrer vores sejre.

Lighedstegn 140

ET PERFEKT MATCH KAN OPSTÅ TILFÆLDIGT, MEN OFTEST OPSTÅR DET VED ET AKTIVT VALG.